Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, ha masszírozás közben felizgat a masszőr nő ? 35/N
Azért a masszázs elég bensőséges foglalkozás
Megérint olyan helyeken, ahol általában mások nem.
Szerintem akiknek nincs minden nap háromszor része ilyenben, annál egészen könnyen benne van a pakliban, hogy izgatóan hat rá a foglalkozás
Nem kell aggódnod, ezt ő nemigen veszi észre. Nem úgy férfi ügyfeleknél!
Jómagam eleinte nagyon kellemetlenül éreztem magam, ha masszázs közben merevedésem volt, majd idővel ellazultam és nem stresszeltem/stresszelek ezen. Főként masszőrnőkhöz járok, de férfinél is voltam, utóbbinál is megesett az izgalmi állapot. Akkor magam is elgondolkodtam ezen a kérdésen. Valószínűleg nagyban függ ez attól is, mennyire szimpatikus a masszőr számodra. Én eleve csak olyanhoz megyek, akivel egy hullámhosszon vagyunk. Különben nem lennék képes ellazulni. Az említett srác mindez mellett még tagadhatatlanul jóképű, megnyerő, jó kiállású pasi. Az én agyamon is átfutott a második, harmadik alkalommal, ha netalán intimebb masszázsban részesítene, talán nem mondanék nemet. Ez a gondolat zavarba hozott, ám izgató is volt. Talán a különleges helyzetből adódóan, hiszen a masszás már eleve egy intim szituáció.
Olyan dolgokon is járt a fejem, ha valaki masszőrnek áll, akkor mennyire lehet mondjuk biszexuális. Mivel mindkét menet ugyanúgy masszírozia kell. Előítéletekkel mindezt nem lehet végezni. A masszőröket, mennyire hozhatják izgalomba a vendégei, illetve egyes ügyfelei? Mennyire lehet szétválasztani a munkakapcsolatokat és a magánéleti viszonyokat? Az ő libidója, mennyire befolyásolja a munkájában? Amikor a partnerét masszírozza otthon, akkor képes ráhangolódni, ráizgulni vagy közömbüssé válik a munka miatt? Szívesen megkérdezném őket ezekről, de nem merném, félreérthető lenne.
Gondolom, biztos akad olyan kuncsaft, akivel ők is továbblépnének az erotika felé. Mi van akkor, ha a masszőr látja a merevedő szerszámot, amelynek ágaskodása miatta alakult ki? Izgatónak érzi vagy sem? Női paciens esetében, vajon, mennyire érzékelik az izgalmi állapotát?
Mi van azokkal az ügyfelekkel, akik hangosan jelét adják az élvezetnek?
Mivel itt ember - ember viszonyokról van szó, mindkét oldalról felmerülnek az érzelmek, a vágyak. Ahány helyzet, annyi szituáció.
Kedves kérdező! Most, hogy már járt a fejed a témán, mire jutottál? Mennyire izgató számodra mindez? Mivel utólag is foglalkoztat, valami komoly ráhatást érezhetsz. Mire jutottál? Van benned biszexuális vágy? Fantáziádba, mennyire jutottál? Vágysz rá, hogy intimebb viszonyba juss a masszőrnővel? Mit tennél, ha ő tovább menne, mint várható lenne gyógymasszázsnál? Ezekután, ha nem vele, de más nővel vágynál intim kapcsolatra? Felemésztő gondolatok, mi? ;)
A masszőr sokkal aprólékosabb mint aki csak simogat.
Van, hogy minden pontodat érinti a testeden ahogy már írták, és megérint olyan pontokat amiket esetleg még nem is tudtál, hogy ott érzékenyebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!