Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kategória!!! Bemennétek a párotokkal a nőgyógy vizsgálatra, ha erre kérne titeket?
Persze simán. Ha neki ez segít, megnyugtatja, stb., miért ne?
3: pont azért igénylik egyesek, hogy bemenjen valaki velük, mert nekik ez a vizsgálat kellemetlen, esetenként megalázó, és jólesik, ha van ott valaki, akitől támogatást, szeretetet kap.
Mármint olyantól, akiben van empátia. Benned valószínűleg nincs, azért nem is érted.
Igen, persze, én tök érzéketlen vagyok 😀 vagy csak felnőtt nő, aki hasonlóan érett gondolkodású párral érzi jól magát. Nem olyannal, akinek fogni kell a kezét egy orvosi vizsgálat alatt. Szerintem az én párom is kiakadna, ha be kéne jönnie velem. Minden nő ismerősöm egyedül jár, még sosem hallottam, hogy valakinek kísérő kéne.
Amikor 16 évesen először mentem, engem is elkísért anyukám. De csak a váróig. Kontrollra már egyedül mentem. Eddig a szintig normális, utána már gáz. És attól még, hogy ezt kimondom, meg nem érzéketlen leszek, hanem őszintén válaszolok egy kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!