Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fajta punci tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Baba vagy saláta?
Nekem baba puncim van viszont számomra a saláta jobban tetszik. Bár ahogy olvasom nagyon sokan nincsenek megelégedve vele.
jún. 26. 14:31
11/20 anonim válasza:
Nekem majdnem baba van, de a saláta tetszik jobban. Játékosabb…;)
12/20 anonim válasza:
Nekem saláta van sajna, de a baba tetszik jobban.
13/20 anonim válasza:
Baba típust nagyon szivesen kinyalnék. 38F
14/20 anonim válasza:
Nekem is inkább baba van:)
Nekem mindkettő tetszik
15/20 anonim válasza:
Nekem fele-fele van de inkább csak baba lenne:D , viszont mindkettő tetszik:)
16/20 anonim válasza:
Nekem baba van, engem nagyon izgat a saláta punci. Még soha nem volt hozzá szerencsém és egyáltalán nincs indokom panaszkodni, de ha választanom kellene, akkor sok gondolkodás után a salátára böknék. Játékos, izgalmas... Nem is tudom. Érdekes, mint ahogy az előttem lévők leírták. És akár titokban is elvándorolhatnak az ujjaim. Engem baromira bosszant, hogy leggingsen keresztül semmit nem érzek, mert nem tudok hozzáférni a csiklómhoz, anélkül, hogy levenném a nadrágomat.
17/20 anonim válasza:
Az normális ha nekem a 2 keveréke??? És tudok belőle salátát csinálni de alapból nem az
19/20 anonim válasza:
Én tenyleg megpróbáltam, de csak úgy tudom, ha összecsípem a nagyajkaim. 😆
20/20 anonim válasza:
Nekem saláta van, de a baba jobban tetszik😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!