Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex, Leszbikus lányok hol ismerkedtek?
Gondolkodtam az online ismerkedésen, de az nem annyira lenne jó mint élőben megismerni valakit. Ti ha ismerkedtek hol csináljátok interneten vagy inkább szemtől szembe? Meg hol pontosan bulikban vagy milyen platformon jobb, még lánnyal nem voltam kapcsolatban ezért nem tudom hogyan kezdjek hozzá
17/L
Sehop. Élőben elég fura lenne, vidéken élek, tuti durván visszautasítanának ha olyat találok be...
Társkeresőn minden "leszbi"/bi a pasijának keres szexpartnert.
Facebookos csoportokban próbálkoznék, ha keresnék
Ha Pesti vagy menj el hétvégéken a Toldi moziba.
Elég jó kis gyűjtőpont lett leszbikus és biszex lányoknak, de vannak transzik is.
Kifejezetten leszbikus szórakozóhely nemigen van.
Tavaly itt ismerkedtem meg egy lánnyal, de mikor találkoztunk akkor nem volt miről beszélnünk, másnap meg ghostolt. Azóta nem is ismerkedtem lányokkal, bár ezen az oldalon kívül max. társkeresőre tudok gondolni. Élőben a szivárványos kiegészítők lehetnek árulkodók, vagy egy kitűző is. Csak stílus alapján nem gondolnám, az visszájára is sülhet.
De ha nincs kivel ismerkedned, én szívesen beszélgetek veled. 18L
Na látod.
Megy ez, csak nem szabad erőltetni.
Írásaid alapján egy aranyos kis csajszi lehetsz, úgyhogy szerintem nem lessz problémád. 😃😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!