Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Össze kőltőzés? Mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze kőltőzés? Mennyi idő elteltével érdemes? Vagy mi határolja ezt meg?

Figyelt kérdés

Párom felhozta a össze kőltőzést.

Én még korainak tartom ezt 1 hónap után. Egy városban lakunk szoval tudunk talákozni. Oké nem minden nap de tudunk.

2024. jún. 17. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A meg lehet beszélni vele dolgokat azért nem elég. MINDENT meg kell tudnotok beszélni, FŐLEG a kényes kérdéseket. Ha tartasz félreértéstől, ne menj bele. 1 hónap amúgy is baromi kevés. Plusz nem tudom hány éves a gyerek, de ha kicsi, azért fogja megviselni, ha nagyon, akkor meg azért. Gyerekkel mindig nehéz, mert sokszor rosszul fogadják a változást. Nem lehet így letolni a torkukon az új párt, főleg nem így, hogy alig ismeri a szülő is. A ti kapcsolatotok is rámehet, jobb óvatosan. Ha nem éri meg, akkor nem is kell erőltetni tovább. Amúgy részéről mi ez a nagy sietség? Mi lehet a háttérben? Ő a gyerekes fél?
2024. jún. 17. 21:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Nekem van gyerekem 12 éves.

Én korainak tartanám pont a gyerek miadt. Egyedűl lennék akkor nem annyira. Akkor úgy lennék h lakva ismeri meg egymást az ember.

De mivel gyerek van így ovatosabb és megfontoltabb vagyok.

Meg oké most így el vannak a gyerekkel de össze zárva azért másabb. Több idő kell míg össze szoknak meg ismerjük egymást stb.

Nagyon szerelmes rozsaszin köd.

Én meg probálom tisztán látni a dolgokat és nem el vakulni a szerelemben.

2024. jún. 17. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2024. jún. 21. 18:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Ő 30 én 35
2024. jún. 21. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Egy hónap nevetségesen és felelőtlenül sok idő.
2024. jún. 30. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!