Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves lányok, akik összejöttetek 40-es nővel: mikor szexre került a sor nem volt csalódás a teste (látványra értem)?
Köszi!
megkérdezhetem, neked volt összehasonlítási alapod?
Inkább pozitv csalodás volt,mint negatív.
Persze nyilván szerencsém is volt vele,mert nem a fotel-konyha volt a napi mozgás maximuma.
Tudom, kategória, meg lányokhoz szólt a kérdés, de a kérdés lényege bármilyen kapcsolatra érvényes.
Huszonéves korom elején összejöttem egy nálam pont 20 évvel idősebb nővel.
Természetesen nem volt hamvas tini, de a bőrén már látszott, hogy nem mai csibe. Nem, nem ráncos volt, nem is szült, de látszott az a +20 év. Annyira ruganyos sem volt (pl. feneke kicsit "puhább de jó formájú), de még így is jó alakja volt, nem volt oka szégyenkezni bikiniben sem. Viszont szép cicijei voltak (azt simán megirigyelhette volna pár korombeli lány).
Ettől eltekintve nem volt nagy különbség. Ugyanúgy álltam hozzá, mint bármelyik korombeli lányhoz. Nem érzékeltettem vele a korkülönbséget, igaz miért is tettem volna hiszen pont nem érdekelt. Alkati dolog ki mit nyer a genetikai lottón. Ő szerencsés volt, másoknak a kor előrehaladtával kell tennie, hogy na úgy latszódjanak meg az évek. De ez is olyan, hogy ha valakivel osszejövök az tetszik. Mire6az ágyig jutunk már nem az számít, hogy milyen ruha nélkül mert úgy fog tetszeni nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!