Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel hogy mennyire érettek a mai tinik?
Figyelt kérdés
Most vannak a nagyobb osztálykirándulások és egy jó pár társaság ma eljött a munkahelyem előtt és egyszerűen nem hittem el h mennyire érettek a mai tinik…az én időben nem volt ilyen :Djún. 13. 19:20
1/9 anonim válasza:
Aztán ezt miből szűrted le?:D
Miben érettek?
2/9 A kérdező kommentje:
Testileg…sokkal nagyobb nekem kereken fenék..mikor én volt ennyi idos szinte egyik barátnőm sem volt ilyen se én!
jún. 13. 19:25
3/9 anonim válasza:
Lényegében "deformálódtak". Mindegyik ilyen és egyformák.Változott a genetika már.Meg ugye ez az elvárás és sokan sportolnak,de van akik pl műfeneket raknak be.:D
Igen a mellük is nagyobb.
4/9 anonim válasza:
Testileg igen, érettebben, mint mi voltunk anno. Én azt vettem észre, hogy ugyan úgy is néznek ki, haj, arc, öltözködés. Diák kollegáimat rendszeresen keverem, civil ruhában meg sem tudom őket különböztetni.
5/9 anonim válasza:
Arc frizura öltözködés szinte ugyan olyan
Meg ugye a kondizás
Mer most divat hogy sportosnak kell lenni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán. Múltkor nézegettem a 8.-as kirándulás képeket, és hááát... melltartó nélkül, haskidobós pólók, tanga bugyi... szerintem semmivel sem voltunk különbek.
7/9 anonim válasza:
Nem érettebbek semmivel, csak máshogy öltözködnek és sminkelnek, ennyi.
8/9 anonim válasza:
Hát basszus, haver, nekem is feltűnt már régen, hogy mennyire korán érik meg ezek a p*csa kölykök manapság. Olyanok, mintha a k*rva élet kezébe nyomták volna már a p*csa öregasszonyokkal való b*szás zászlóit. Az én időmben még nem volt ilyen sz*r, csak az volt a fontos, hogy hol lehet legálisan sörözni a sarki kútnál. De ezek? Már 12 évesen úgy viselkednek, mintha a világ urai lennének, de csak az egész egy nagy fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!