Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy fogadták otthon hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadták otthon hogy a lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Bár én már 27 vagyok, biszex, nem leszbikus, és 14 voltam amikor elmondtam, de nekem se nem jól, se nem rosszul. Anyám azt mondta majd kinövöm, amikor rájött hogy nem, akkor meg mindig szóvá tette mikor pasival voltam együtt, hogy "végre nem lánnyal". Apám meg egyáltalán nem szólt hozzá a témához, ő eléggé érdektelen velem kapcsolatban. Igazából nem volt olyan borzasztó mint amiket hallottam annak idején más melegektől, de nem is mondanám jó reakciónak. Na meg engem se kell félteni, mikor lány párom van és anyám beszól, helyreteszem, van elég nagy szám hozzá. Nem szokott velem veszekedni emiatt, olyankor behúzza fülét farkát, csak valamiért szereti hangoztatni hogy jobban örül ha pasival vagyok. Mintha érdekelne...
2024. jún. 8. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, 23 éves. Anyu azt mondta azzal legyek akivel jólesik és akiben megbízom, szal egész jól.
2024. jún. 8. 23:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Otthon elmondtam,hogy a lányokat szeretem.

Apám valamit babrált felnezett és megkérdezte,hogy:az a szöszi a baratnőd?

Na ezen meglepődtem, nem kicsit.

Anyámfelé fordult -mondtam.

Ő kicsit rosszabbul.

-akkor nem lesznek unokaim?!

Erre nem igazán tudtam reagálni.

-óóó apádnak mindig igaza van...!

Apám felállt,megpuszilta homlokom és: -Mindegy kitszeretsz az a fontos,hogy boldog legyél.

Anyum tovább soppánkodott az unokák miatt.

Végülis elég jól fogadták azt hiszem.

2024. jún. 9. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:
23%

3. De nem derült ki: az a szöszi a barátnőd?

Am. szerintem teljesen más, ha valakiről az derül ki, h leszbikus, vagy az, h bi.

Utóbbi esetben tényleg reménykednek a szülők, hogy lesz abból még "normális" család.

2024. jún. 9. 12:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szüleik homofóbok, nyilván nekik nem mondtam el és nem is fogom. Bátyám tudja csak, szerencsére ő támogató.
2024. jún. 9. 13:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
*szüleim
2024. jún. 9. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:
34%

:(

Velük élsz még?

2024. jún. 9. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 évesen mondtam el anyámnak,mert akkor voltam totál biztos benne, előtte csak tudtam,hogy biszex vagyok,de akkor is pasival akartam kapcsolatot, a nők csak tetszettek,kb ennyi. Anya tudja csak,ennyit mondott rá: "Lányom,már 16 éves korodban is tudtam,amikor a tanárnődről találtam rengeteg képet a gépen! ":D 29N
2024. jún. 9. 23:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

3. Vagyok.

Tényleg lemaradt.

Igen a "szöszi" a barátnőm.

2024. jún. 10. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt dráma. Apám teljesen jól fogadta, pedig ő a konzervatív a családban. Úgy látom jól kijön a barátnőmmel, mindig eljön a lakásunkba ezt-azt segíteni és viccelődnek, beszélgetnek.

Anyámnak nem szimpi, de meg tudja állni beszólás nélkül. Karácsonykor is normálisan viselkedett, semlegesen.

Bátyám tökéletesen letojja az egész családunk életét, nem csak az enyém.

2024. jún. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!