Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lányról milyen jelekből lehet látni, hogy csak barátnők-e vagy több van?
Figyelt kérdés
(Én srác vagyok) egy lány barátommal, akiről tudom, hogy biszexuális, mentünk gyorsétterembe. A továbbiakban hívjuk őt Annának. (A beszélgetés angolul zajlott, de kb ilyen volt) Odaléptünk a pulthoz, és a pultos lány, Annára nézve, mondta, hogy “bocsi, melegeket nem szolgálunk ki” és mosolygott, erre Anna azt válaszolta, hogy “szegényke, akkor te biztos éhezhetsz.”, a pulton nem túl feltűnően megfogták egymás kezét miközben nevettek. Aztán a pultos lány, kérdezte, hogy a szokásos?, erre Anna mondta, hogy persze, és odafordult hozzám, hogy én mit kérek. Mielőtt mentünk volna a kiadó részhez, a lány mondta, hogy mindjárt végez (kb 20 perc), megvárjuk-e. Anna rám nézett, aztán mondta, hogy persze. Mikor a lány végzett, odaült az asztalunkhoz Anna mellé, és az asztalon lévő kezével “játszott”, meg simogatta. Néha pedig az Anna felőli keze az asztal alatt volt, de sajnos nem láttam miért. Nagyon közel ültek egymáshoz, sokszor úgy beszélgettek, egymás szemébe nézve, mintha ott sem lennék. Mikor búcsúzóul megölelték egymást a lány keze nem Anna hátán volt, hanem egészen a derekán, szinte már a fenekén, Anna keze meg a nyakában. Furcsa jelenet volt őszintén. (Anna 21 én csak 20, a lányt nem tudom, most láttam először, de ő is ilyesmi idős lehet) Bocsi, hogy ennyire részletesen leírtam, de szerintetek csak barátok, vagy több?jún. 3. 03:50
2/11 A kérdező kommentje:
Ohh.🙁 Köszönöm! Amúgy én is szinte biztos voltam ebben.:)
jún. 3. 11:56
3/11 anonim válasza:
Bejön a csaj?
Amugy ja szerintem van köztük valami
4/11 A kérdező kommentje:
Igen.😅 Ennyire egyértelmű?
jún. 3. 17:05
6/11 A kérdező kommentje:
#5 hát igen, asszem ezt most rendesen besz.ptam.🤣🙃
jún. 3. 21:46
7/11 anonim válasza:
Nem biztos,mivel biszex.Lehet ,hogy nincsennek együtt csak na…
8/11 anonim válasza:
Mi az hogy melegeket nem szolgálnak ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!