Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha két nőies nő egy pár, ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két nőies nő egy pár, ott ki a “pasi” az ágyban?

Figyelt kérdés
Az egyikük biszex, és volt is már pasival hosszú kapcsolata, tehát ő sokáig volt nő az ágyban. A másik csaj elvileg leszbi, de teljesen nőies. Hosszú haja van, sminkel, hord szoknyát, csinos ruhákat, minden ilyesmi, és teljesen nőiesen is viselkedik. Két ilyen nő közül melyik a “férfi” az ágyban? Hogyan csinálhatják? Látni ki a domináns?

2024. máj. 29. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell, hogy domiánsabb legyen az egyik. Ez a tévhit megint a férfi-nő felállásból ered. Persze van, ahol igen, és van, ahol férfias megjelenésű az egyik nő, de attól még nem mindenkire jellemző. Én pl abszolút egyenrangú partnerekkel jövök össze.
2024. máj. 30. 21:16
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
#11 Ki mondta,hogy kell?
2024. máj. 31. 15:30
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdező kérdezte, hogy ki a pasi, vagy domináns. Erre írtam, hogy valószínűleg egyik sem, mert nem kell, hogy feltétlenül legyen.
2024. máj. 31. 19:28
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Én biszex vagyok, férfival vagyok együtt jelenleg, és én vagyok a dominánsabb, az irányítóbb. Akkor most én vagyok a pasi a kapcsolatban? Ilyen idióta kérdéseket....
2024. jún. 7. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:
16%
Akkor a lezbi kapcsolatban aki úgy néz ki mint egy férfi az csak azért néz ki úgy h mutassa h ő a domináns. Vagy férfi akarna lenni inkább🤔
2024. jún. 11. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
A külsőnek semmi köze a szexualitáshoz.
2024. jún. 12. 00:09
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Valami köze csak van ha férfi ruhát hord és férfias hajat visel
2024. jún. 12. 12:03
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem lehet látni, hogy ki a domináns.

Az én egyik exem nagyon domináns nő volt (igaz hetero, de gondolom leszbiknél is ugyanígy működik), nőiesen is öltözködött, a stílusa is nőies volt, amellett, hogy határozott volt.

Mégis akkor élvezett legnagyobbakat, mikor én irányítottam és keményen lerendeztem.

2024. jún. 12. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Az abnormálisok lepontozzák a normális válaszokat hihetetlen🤣 Nem veszik észre magukat h eltorzultak amiért a másik nemhez vonzódnak de még le is pontozzák a normálisakat 🤣
2024. jún. 13. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!