Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szexi ha ezt mondom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi ha ezt mondom?

Figyelt kérdés
Ismerkedős/Flörtölős időszakban bejön ha a csajnak azt mondom (burkoltan), hogy "úgy megba**nálak"?
máj. 28. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, elég kiábrándító, paraszt dolog ilyet mondani. Nekem ilyet írnának/mondanának, többet nem beszélnénk, az tuti.
máj. 28. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Flörtölés idöszakában nagyon nem szexi. Ha már minden megvolt közöttetek akkor (ha bejön nektek ez a stilus) lehet csábito szöveg.
máj. 28. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Borzalmas. Aki ilyen szöveggel közelít annak esélye sincs.
máj. 28. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm bocsi a kérdésért csak nagyon tetszik a lány. Szerintetek hogyan közeledjek felé, hogy lássa hogy nagyon nagyon nagyon bírom és többet szeretnék tőle?
máj. 28. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt semmiképp ne írd neki. Bókolj, hogy szép, jó az alakja, érdeklődj iránta, hívd meg randira, járj a kedvében stb.
máj. 28. 12:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Szoktam mondani neki hogy jól néz ki meg ilyenek de szerintem ez nem elég, mindegy, nem tudom
máj. 28. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Es hogy akarod megb**ni, ha nincs farkad?
máj. 28. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

én ugy közelednék felé, hogy azt mondanám neki, úgy megbaszn@lak.

csak ha rád hivja a rendőrséget ezt bszoptad..

máj. 29. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt próbáld elérni, hogy ő érezzen így irántad.
jún. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!