Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Előfordult már veletek, hogy láttatok celebet, hírességet meztelenül? Hol? Kit? Tetszett vagy nem?
Figyelt kérdés
máj. 28. 08:09
1/8 anonim válasza:
Mihalik Enikőről láttam már meztelen képet. Tetszett, jó alakja van.
2/8 A kérdező kommentje:
A kérdés inkább arról szólna, hogy élőben, személyesen... 😉
máj. 28. 08:31
3/8 anonim válasza:
Személyesen sehol. Annyira intim helyzetbe azért nehéz kerülni bármelyik celebbel is szerintem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem Angelina Jolie-ra gondoltam... 😅
Inkább magyar nőkre.
máj. 28. 08:49
5/8 anonim válasza:
A nevét nem írom le , aki elhiszi elhiszi aki nem nem , egy itthon elég ismert hölgyet egy privát bulin ismertem meg ahol meztelenül is láttam és más helyzetben is, olyan személlyel aki nem a párja volt.
6/8 anonim válasza:
Lehet, mert rendszeresen járok nudista strandra és szaunába is csak textilmentesbe. De nem tudom, mert nem ismerem a celebeket. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki kicsoda, ismerni kell-e valahonnan. Én nem az alapján ítélem meg az embereket, hogy mit mutat magából, hanem hogy mi hasznosat tesz. A celebek pedig inencsak haszontalanok, így nem is jegyzem meg őket.
8/8 anonim válasza:
és pasikat kit?
emlékszem, mikor lett pár meztelen fotó Justin Bieberről, mekkora őrület volt ... más valakiről esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!