Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Prostituálthoz menni első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituálthoz menni első alkalommal?

Figyelt kérdés

Úgy adódott, hogy egyre jobban kétségbe vagyok esve (18/L), amiért még nem sikerült elveszítenem a szüzességem, és egyelőre kilátásban sincs nagyon kapcsolat.

Szeptembertől viszont egyetemre megyek, és hát így nem igazán akarok menni, amúgy is szorongós típus vagyok, totál azt érzem hogy le vagyok maradva.

Mi a véleményetek/szerintetek jó ötlet lenne első alkalommal elmenni egy prostituálthoz? A városomban nem igazán tudok így ismerkedni, barátaim sem vevők ilyesmire, szóval meg vagyok lőve teljesen.

2024. máj. 24. 22:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hetero férfiként mondom, teljesen felesleges ráfeszülni arra, hogy szűzen mész majd egyetemre vagy sem. 20 évesen voltam először nővel, akkor is egy gyönyörű nigériai szépséggel, akivel nem is akartam lefeküdni, csak hozta az élet. Járj el bulizni, menj társaságba, érezd jól magad, a többi meg jön magától.
2024. máj. 25. 05:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemistak fele szuz

Majd gondolod bevallják

Senki nem akarja hogy ba**ogassák miatt

Valaki kerdezi mondd azt hogy nem vagy szuz

2024. máj. 25. 08:10
 13/25 A kérdező kommentje:

#8 hidd el van az életszitu

#9 igyekszem csak a társaságokban alapvetően rosszul szoktam érezni magamat, de hát az ember határait feszegetni kell

#10 rácsekkoltam, és ha jól néztem rosszlányokon van szűrő ilyen esetre is

#11 tudom és értem csak nem érzem úgy

#12 a saját gimnáziumi környezetemben nagyjából mindenkinek volt már legalább egy komoly kapcsolata, 80%-uk szerintem már nem szűz, ha ebből indulok ki akkor egyetemen sem lehet nagyon különböző ez az arány

2024. máj. 25. 09:13
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

Te jó ég. Nem lesz szebb a diplomád attól hogy szüzen vagy sem mész egyetemre. Nem ez a lényeg. Tanulni mész oda, a többi idiótával ne foglalkozz.

Prostihoz ne menj, ne neki add az első alkalmadat. Az legyen egy szép emlék, azzal akit szeretsz és viszont szeret téged. Akkor is ha várni kell rá. (31 vagyok)

2024. máj. 25. 10:30
 15/25 anonim ***** válasza:
29%

Azert van osszefugges

Stresszeli magat azert mert szuz, nem tud a tanulasra figyelni es emiatt szar lesz a diplomaja 🤣

2024. máj. 25. 10:52
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Prostinál látni fogsz egy női testet, meg is érintheted. Ennyi, semmi több. Miután letelt az 1 óra ugyan úgy egyedül leszel és ugyan úgy nem tanultál meg ismerkedni.
2024. máj. 25. 10:59
 17/25 anonim ***** válasza:
65%

Nem kimondottan leszbik, de ettől még sok prosti hirdeti magát úgy, hogy adott esetben fogad lányokat is. A másik, hogy női vendégből nyilván jóval kevesebb van, így még ha leszbi lenne, sem tehetné meg, hogy csak a nők számára hirdet, mert az úgy totál veszteséges lenne.

2024. máj. 25. 11:13
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
18 évesen azért prostihoz menni mert meg szűz vagy… te jó ég
2024. máj. 25. 11:13
 19/25 A kérdező kommentje:
#16 tudom tudom nem is az a cél hogy ne legyek egyedül (arra alapvetően ott vannak a barátaim)
2024. máj. 25. 11:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
16-os,ott a pont. És azt még tegyük hozzá hogy kifizet egy csomó pénzt, kb a semmire.
2024. máj. 25. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!