Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,összejönnétek 11 évvel idősebb nővel,ha nagyon szerelmesek lennétek?
Figyelt kérdés
Ti lennétek pl 30 évesek,a másik nő 41.máj. 22. 18:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, nem vészes a korkülönbség
Nem, ez már sok
23 szavazat
2/14 A kérdező kommentje:
1es mennyi lenne a max? :) Ha nem titok ...
máj. 22. 18:37
3/14 anonim válasza:
Persze, pláne ebben a felállásban, mert már lehet a másik nő is komolyan vesz téged.
Én plátó szerelmem 23 évvel idősebb, esélytelen,hogy komolyan vegyen, hiába vallottám neki szerelmet.
21/L
4/14 anonim válasza:
1. vok. Nem tudom, de volt már kb. 18 is. Fél évig. Komolyan vett vagy nem? Nem tudom, de jo volt ugy ahogy volt.
5/14 anonim válasza:
Ismerek 18 év különbséggel párt, évek óta együtt vannak.
6/14 anonim válasza:
Én eleve az idősebb nőkhöz vonzódtam, mióta az eszemet tudom :)
8/14 anonim válasza:
Nálunk 15 év a korkülönbség, én 32/N, a párom 47/N. 1,5 év tart, és imádjuk egymást😍
Nálam szóba sem jött a korkülönbség,mint befolyásoló tényező, a párom később bevallotta, hogy őt az elején kicsit feszélyezte. De eszünkbe sem jutott, hogy emiatt visszautasítsuk egymást vagy ne jöjjünk össze.
Ha benned felmerült, hogy a korkülönbség miatt nem jösz vele össze, az jelenti, hogy annyira szerelmes mégsem lehetsz.
9/14 anonim válasza:
8. Ez így van, ha szerelmes az ember akkor ezen nem is gondolkozik.
De ez ugyan úgy van a heteró kapcsolatban is .
10/14 anonim válasza:
Engem bizonyos kor felett nem zavarna, pl pont ez a 30 és 40+ az, ahol ez nekem nem lenne zavaró. De most 30+-osan nem érezném úgy, hogy tudnék kapcsolódni komoly kapcsolatban egy huszonéveshez, teljeen más életszakaszban vagyunk. Viszont attól, hogy ez a dilemma még felmerül benned én nem kérdőjelezném meg az érzéseidet. Egyébként szerintem érdemes megpróbálnotok, igazából mi baj lehet? Max kiderül, hogy mégsem működtök, ami igazából bármilyen korkülönbségnél megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!