Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak ha nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudom beazonosítani magam?

Figyelt kérdés

Röviden,tömören: Még 3 éve 15 éves koromban először egy lánnyal tapasztaltam meg talán a “szerelmet”, de persze fiatalság bolondság gondoltam utána. Aztán innentől fogva csak elérhetetlen fiúk/férfiak kezdtek el érdekelni amibe szinte belebolondultam. Aztán amint elkezdtem fiúkkal randizni egyszerűen nem éreztem semmit, sehogy sem tudtam kiteljesedni. Legutóbb is egyszerűen nem volt komfortos. Igazából külsőleg tetszenek férfiak, de amint jobban belemegyünk annál rosszabbul érzem magam. Igazából ezt a régi dolgot teljesen elnyomtam magamban, ezért nem tudom, hogy ez most mi.

18l

2024. máj. 8. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Megadtad a választ önmagadnak. Leszbikus vagy.
2024. máj. 8. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Biszex vagy.
2024. máj. 8. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg ne próbáld magad cimkezni. Ismerkedj akar mindket nemmel, de mindenkivel csak addig menj el, amíg komfortos. Ez egy spektrum, egesz életedben változhat akár.
2024. máj. 8. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha a fiúk testileg tetszenek és le is feküdnél velük, de érzelmi párkapcsolatot csak lánnyal tudnál elképzelni, akkor homoromantikus biszex lehetsz. Teljesen rendben van ez is, próbáld ki és kiderül.
2024. máj. 8. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A 4. fontos dologra tapintott rá.

" amint jobban belemegyünk annál rosszabbul érzem magam" írod.

A szex gondolatától is, vagy "csak" maga a fiúval való együttjárás gondolata, ami frusztrál?

És ahogy tanácsolja, próbálj lányok felé nyitni, akár kapcsolati, akár szexuális téren. És türelem, ki fog derülni.

2024. máj. 9. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!