Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hetero ha megcsokolt? Lehet ebbol szex is valahogy?
Figyelt kérdés
Megvolt mindig az a kis flortoles, aztan szulinapjan januarban sokat ittunk es smaroltunk tobbszor. Majd azt mondta ez volt a legjobb elmenye eddig. Most megint megyunk jovoheten inni, es felek hogy ha sokat iszom elkezdek ramozdulni. De o elvileg hetero es ezt el is mondta hogy a szexet fiukkal tudja elkepzelni.
Offolnom kene? Nagyon aggodom, hogy rahajtok es oke csokolozunk de tovabb megyek es fura szitu lesz belole.
Vagy engedjem ezt a moralis kerdest el es ha akkor es ott o is es en is akarok tovabb menni akkor csapassuk?
En 24/L/L
O 21/L
Koszike
ápr. 26. 16:39
11/33 A kérdező kommentje:
Azota taliztunk. Smarolgatas volt csak :(
máj. 1. 19:42
14/33 anonim válasza:
Ilyen már velem is volt,összetud zavarni rendesen
15/33 anonim válasza:
De jó ,neked legalább van életed. Szerintem csapassátok amúgy. Megbánnád.
16/33 anonim válasza:
Lehet egy idő után lazább lesz ebben. Ha már smároltok akkor tuti lesz több is. Csak nyilván ő lehet fél ettől az egésztől.
17/33 anonim válasza:
Csók és szex kozott amugy eleg nagy kulonbseg van.Akivel szexelsz azzal legtobb esetben smarolsz,viszont forditva ez nem mindig úgy van.
Én is csokoloztam mar olyannal akivel tuti nem fekudnek le
19/33 A kérdező kommentje:
smarolas tovabbra is. De azota 1x talalkoztunk. Valoszinu a noverem eskuvojen fogunk meg de akkor megigertettuk egymassal hogy nem rolunk fog az szolni.
júl. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!