Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol az egyensúly? Vagy hova billenjek?
Van egy kapcsolatom. Ami inkább lelki, de nagyon szoros. Olyan mint egy kihűlt házasság kb. Nem élünk együtt és nem is szexelünk. Én vagyok az első nő az életében, aki megpróbálkozott szexuálisan is közelíteni hozzá. Nagyon szeretjük egymást, de nekem szükségem van néha a más által okozott orgazmusra. Nem tudom, hogy aszexualis-e vagy szűz, minden esetre nem feküdtünk még le egymással. Tapogatás az volt már, de nem elég.
Most tartsak titokban egy szeretőt?
Nem aldozom be ezt a kapcsolatot csak azért, mert “tavasz van”.
De a lélek bírná a “megcsalást”? Mármint az enyém.
Ha nem adja meg neked amire neked szükséged van egy kapcsolatban akkor jobb megszakítani és továbblépni. Ne ragadj le nála van annál később fogsz ráeszmélni, hogy csak elpazaroltad a hónapjaid, éveid rá lehet fölöslegesen.
Egyébként beszéltek erről? Tudja a párod, hogy neked többre van szükséged? Egy kapcsolat alapja a beszelgetések, ha nem beszélitek meg a gondjaitokat akkor elsiklotok egymás mellett, ami csak szenvedéshez vezet.
✌️egyes vagyok
Ha esetleg alkalmit keresel nyitott vagyok rá😉
Semmiképpen se.
Ha nagyon szereted, eszedbe sem jut olyan, hogy a háta mögött, a tudta nélkül keresed a szexuális kielégülést.
Ha megbeszélitek őszintén, és ő benne van, az más, de így...
Ez sem fog sokáig tartani,mert nincs meg az egyik legfontosabb dolog a kommunikáció.Biztos megvan ennek is az oka,hogy ő miért ilyen,csak még lehet nincs meg a bizalom,hogy elmondja.Megkell beszélni.
Ha szereted akkor legyél türelmes,és beszélj vele erről.
Szeretőt meg végképp ne tarts mert az undorito dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!