Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy a leszbikusok többnyire nem kifejezetten szép nők, sokszor egyenesen túlsúlyosak?
A sok leszbikus ismerősöm közül alig akad közepes vagy annál szebb lány.
Lehet összefüggés? Ha igen, mi lehet az oka?
15:04
Miért jelentették volna?
Barátnőm is és rokonom is van, aki leszbikus.
És sok munkatársam volt már.
A kérdés nem bántó, valóban a legtöbben nem túl nőiesek.
Ez van... a keresztlányom sem, ez nem bántás, tény. Attól még nagyon kedves, segítőkész, sportos.
Akinek nem inge ne vegye...
Ahogy nekem is vannak férfiismerőseim,rokonaim. Legtöbben igénytelenek, műveletlenek, ez tény.
És a legtöbb férfi ismerősöm és keresztapám is agresszív, szexista, erőszakos a nőkkel. A szórakozó helyeken is állandóan zaklatják a nőket a férfiak. Az áldozathibáztatás is megy ezerrel, a férfi ismerőseim kinevetik, kigúnyolják a bántalmazott nőket.
Akinek nem inge...
22: hogy jön ide Magyar Péter? 😉
15:04: mi a bántó a kérdésben? Melyik rész nem tetszik, és te hogy tetted volna fel?
A kettő független egymástól.
Én pl. 46 kiló vagyok, középhosszú hajam van, és nem mondanám magam fiúsnak egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!