Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki utaznál Svédországba az anyád egy másik nővel való esküvőjére?
Csak néhány éve tart ez a dolig az anyámnál, kb.5 évvel ezelőtt vállalta fel először, hogy leszbikus kapcsolatban van. Igaz akkor már nem élt itthon, így csak a legközelebbi családtagok és néhány barát tudja. Ennek pedig az volt a hátránya, hogy nem is fogtam fel igazán, egészen mostanáig. Most esküvőre készül a női párjával, és meghívott, azt mondta sokat jelentene neki ha elmennék. Viszont itthon senki sem támogatja, hogy elmenjek, a párom sem jönne velem.
Mit tegyek?
Én elmennék, ha ilyen helyzetben lennék, mivel szeretem anyukámat, és ha ő így boldog, akkor elfogadnám.
"Viszont itthon senki sem támogatja, hogy elmenjek, a párom sem jönne velem."
Elfogadnám, hogy másnak más a véleménye, szívük joga. Én viszont mennék, mert nekem a saját érzéseim és a saját értékrendem számít, és ezeket követem.
Az édesanyád. Aki gondolom kicsi korod óta gondozott és nevelt téged. Most ez az ő boldogsága. Megkért téged hogy sokat jelentene neki ha mennél.
Kutya kötelességed menni és édesanyád nagy napján a tőle kapott sok szeretet egy kis tördelékét viszonozni.
Teljesen mindegy hogy az itthoniak és a párod nem támogatják, nem mennek. Nem az ő édesanyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!