Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus / biszex lányoktól kérdezem. Akik a rosszlányok. hun láttak egy szimpatikus adatlapot, és végül sor került a találkozásra. Kinek van igaza ?
Én nem a találkozás „részleteiről” kérdeznék. Hanem arról, hogy szép emlék vagy megbántátok a dolgot?
Mert azt látom itt a gyakorin, hogy akárhányszor csak felvetődik egy lányban még csak a gondolat is, hogy a rosszlanyok.hu- roll választana, akkor véres habzó szájjal ugranak itt neki verbálisan, hogy fuj, még csak gondolni se merj erre, mert szétcincáljuk a lelked itt a kommentjeinkkel.
Épp ezért én most azokat kérdezném, akik nem hallgattak ezekre a véres szájú kommentekre, és meglépték a dolgot. Ezeknek a kommentelőknek van igaza, vagy valójában teljesen más, és szép élmény volt?
Nekem semmilyen.Egyszerűen zavart,hogy a másik ezt valójában nem akarhatja(hiszen munka).Nem egóból,mert a visszajelzések alapján vonzó nő vagyok,de ott volt a fejemben végig,hogy mégsem két fél kölcsönös döntése a szex.Lehet Én vagyok túl lelkizős,de ha csak szexelni akarok,akkor is szeretném azt érezni,hogy a másiknak is jó.Nem bántam meg,de nem nyújtott semmit.Csináltuk a szokásos dolgokat,nem izgultam fel.Pedig csinos,szép,kedves lány volt.Szerintem mindenkinek van önismerete,ha magába néz,hogyan áll ezzel.Én előre tudtam ez lesz,de hátha alapon kipróbáltam-aztán nem lett másképp.
A másik dolog pedig: nincs meg az ismerkedés izgalma,szerintem ez is nagy mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!