Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok olyat érezni mikor szeretkeztek a barátnőtökkel hogy bárcsak lenne farkatok? Én mostanába folyton ezt érzem és nem tudom hova tenni, lányos lány vagyok. Mivel lehet ez összefüggésben?
Inkább fordítva,de ha tényleg lenne neki akkor 🤢🤢🤢😅
De jó lenne mélyebben magamba fogadni
Mennyi idősek vagytok?
Lehet én 43 évesen konzervatív vagyok de nem éreztem ilyet amikor még volt kapcsolatom…
Nem, csípőből egyenletes mozgást csinálni jóval nehezebb, és az igazit nem is lehet méretben csak úgy cserélgetni.
A párom meg történetesen egy transz leszbikus, neki lenne ilyen lehetősége, de egyikünket se vonzz a dolog.
Én szeretem az aktív szerepet, de a változatosság fontos, és strap on ha évente kétszer használunk, már sokat mondtam.
Neki meg egyáltalán nem érdekes az aktív szerep, de ügyes keze van, szóval tökéletesen összeillünk.
8 mondom, kézzel, meg van egy fióknyi játékunk is, mindenféle típusból, rezgős, gumni, üveg, fém...
Csak kézben tartva jóval kénylemesebb, hatékonyabb mint csípőre kötve.
9#
Elnézést rosszul tetem fel a kérdését..
Milyét izgatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!