Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Külsőleg mit tartotok vonzónak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőleg mit tartotok vonzónak?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 25 év körüli nők válaszára vagyok kiváncsi.
jan. 21. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőies nőket :)
jan. 21. 22:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent? Mert mindenkinek más a nőies. Én kifejezetten szeretem a nem klasszikus értelembe vett nőies nőket ami neked már lehet nem tetszene.
jan. 21. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Kedves arc, egyenes selymes haj, puha szép bőr, arányos testalkat (normál keretek között mindegy mekkora BMI)
jan. 21. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:

A nőiességet, laza eleganciával. A klasszikus elegancia és a sportosság ötvözetét. Talán a “casual chic” illik ide.

Tehát tetszik, ha egy nő ad magára, szeret sminkelni, piros rúzst/körömlakkot viselni, magassarkút hordani (nem minden nap), de pl. az xxl műkörmök, a műszempilla, az extravagáns szexi cuccok már nem jönnek be (semmi baj velük, sok mindenkinek jól állnak, csak nem ilyen típusok vonzanak).

A testalkat mindegy, de bejönnek az arányosan hosszú lábak. :D

jan. 22. 03:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Szép arc, has, combok, finom illatu punci, picicici.
jan. 22. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Szép és ápolt nő , intelligencia , kedves kisugárzás , izgató finom hang, finom ízű és jó illatú punci.
jan. 22. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell drága divat ruhákat hordania, de azért adjon magára. Ne ilyen 100x mosott mamókás ruhában, széttaposott koszos cipőben legyen.

A haja szintén. Nem kell New York legjobb fodrász szalonjába járnia, de legyen ápolt. Olyan lehangoló a lenőtt, töredezett haj.

Köröm legyen rövid, a hosszú műkörömnek érthető okokból nem igazán örülök.

Sminkelhet, de ne lapáttal, betonkeverővel.

Amikor találkozunk legyen teljesen borotvált, én is megtisztelem ezzel.

Arcra, alkatra igazából mindegy. Ne legyen szélsőséges, vagyis túl sovány vagy túl kövér.

Nagyjából így hangzik az én ideálom.

18L

febr. 1. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Húúú nekem eléggé paradox az ízlésem. Bejönnek a nagyon alacsony de a magas nők is. A vékonyak és a telt homokóra alkatúak is. A szőkék és a feketék is. Szemüvegesek, kék szeműek, barna szeműek, fiúsak, lányosak, minden :D
jún. 7. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!