Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vonzódni kezdtem az egyetemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódni kezdtem az egyetemi tanárnőmhöz vagy ezek természetes gondolatok?

Figyelt kérdés

Aki nincs 18 éves, kérem ne olvassa el ezt a kérdést!

Nő vagyok és van egy idősebb tanárnőm, aki sosem érdekelt. Egy olyan 60 körüli lehet és nincs vonzó külseje, ráadásul én sokkal fiatalabb vagyok nála, tehát a korkülönbség is hatalmas.

Aztán egyszer órán elképzeltem róla egy erotikus dolgot, de azt se tudom miért és azóta ez többször visszatér ez a képzelgés. Többször beúszik és tetszik ez a dolog, mindig pontosan ugyanazt képzelem és néha még izgat is, ha értitek mire gondolok.

Viszont ez megrémít, hogy egy hatvanas nőről fantáziálok.

Amúgy meg ha látom őt, nem izgat fel a látványa, nem tartom őt különlegesnek, csak az tetszik, amit fantáziáltam róla és visszatér.

Az, hogy ezt fantáziálom, egy egészséges, hétköznapi dolog vagy inkább azt jelzi, hogy a tudatom mélyén vonzódok hozzá?

jan. 20. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Mit képzeltél el róla?
jan. 20. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Meg hogy miért?!

Magányos vagy? Ő felfigyelt rád, jóban vagytok, személyesebb kapcsolatba léptél vele?

Mi inditotta el a képzelgést, hogy törödött veled, vagy egy egyszerű mozdulat??

Szerintem amugy nem kell aggodni, kor ide vagy oda. Elfog valoszinuleg mulni. Valami lehet mégis csak tetszett rajta, lehet a kisugárzása, az aurája, az esze..stb

jan. 20. 22:09
 3/3 A kérdező kommentje:

"Szerintem amugy nem kell aggodni, kor ide vagy oda. Elfog valoszinuleg mulni. Valami lehet mégis csak tetszett rajta, lehet a kisugárzása, az aurája, az esze..stb"

Nagyon szépen köszönöm! Akkor megnyugodtam, hogy ez csak átmeneti.

jan. 21. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!