Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódni kezdtem az egyetemi tanárnőmhöz vagy ezek természetes gondolatok?
Aki nincs 18 éves, kérem ne olvassa el ezt a kérdést!
Nő vagyok és van egy idősebb tanárnőm, aki sosem érdekelt. Egy olyan 60 körüli lehet és nincs vonzó külseje, ráadásul én sokkal fiatalabb vagyok nála, tehát a korkülönbség is hatalmas.
Aztán egyszer órán elképzeltem róla egy erotikus dolgot, de azt se tudom miért és azóta ez többször visszatér ez a képzelgés. Többször beúszik és tetszik ez a dolog, mindig pontosan ugyanazt képzelem és néha még izgat is, ha értitek mire gondolok.
Viszont ez megrémít, hogy egy hatvanas nőről fantáziálok.
Amúgy meg ha látom őt, nem izgat fel a látványa, nem tartom őt különlegesnek, csak az tetszik, amit fantáziáltam róla és visszatér.
Az, hogy ezt fantáziálom, egy egészséges, hétköznapi dolog vagy inkább azt jelzi, hogy a tudatom mélyén vonzódok hozzá?
Meg hogy miért?!
Magányos vagy? Ő felfigyelt rád, jóban vagytok, személyesebb kapcsolatba léptél vele?
Mi inditotta el a képzelgést, hogy törödött veled, vagy egy egyszerű mozdulat??
Szerintem amugy nem kell aggodni, kor ide vagy oda. Elfog valoszinuleg mulni. Valami lehet mégis csak tetszett rajta, lehet a kisugárzása, az aurája, az esze..stb
"Szerintem amugy nem kell aggodni, kor ide vagy oda. Elfog valoszinuleg mulni. Valami lehet mégis csak tetszett rajta, lehet a kisugárzása, az aurája, az esze..stb"
Nagyon szépen köszönöm! Akkor megnyugodtam, hogy ez csak átmeneti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!