Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok védekezni egy másik nővel kapcsolat során, ha igen, milyen módon?
Kérdező,
2 nő mit mire húz nemibetegségek elleni védekezés címén?
Nem szoktam. Egyrészről most nem vagyok kapcsolatban, másrészről az alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek. Ha lenne valakim, akkor az állandó és kizárólagos kapcsolat lenne. Régebben, amíg termékeny voltam, óvszerrel védekeztünk a volt párommal (transz nő vagyok).
#3 Orális szexnél is van kockázata a fertőzésnek, nem tudom, hogy tudod-e, hogy az ajakherpesz képes a nemi szervekre is átterjedni és viszont. Ilyen esetekben is lehet (és bizonyos esetekben kell is) óvszerrel védekezni (a végét levágod, végigvágod és kihajtod).
Értetlenkedők számára tudom ajánlani az alábbi forrásokat (félelmetes mennyi tájékozatlan ember van...)
[link] (angol nyelvű)
A kérdésre válaszolva: jelenleg nincs kapcsolatom, ha lenne szorgalmaznám orális szexnél a fóliát, mivel sajnos időnként tünetmentesen is jelen lehetnek a bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!