Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen leszbikus sorozatot/filmet ajánlanátok? Van kedvencetek? :)
Nem konkrétan leszbikus de ez miatt a szál miatt néztem : The 100 (viszont azért a kevés boldog részért nem biztos, hogy megéri)
Dare Me (beth>>>)
Yellowjackets
OITNB tényleg jó de akkor már nézd meg a Locked Up-ot is (több reprezentáció is van benne de a kedvencem a Macarena&Zulema amire kevés volt az esély)
Videóklipből nekem az Addicted to you az örök kedvenc
The Haunting of sori (főleg a Bly manorban van ilyen kapcsolat, de pl a Hill Houseban a legjobb karakter leszbikus)
A Ratched nem rossz, én nem tudtam annyira kapcsolódni a shiphez, mert nem az én korosztályom, de azért cukik voltak és a sztori is érdekes
Euphoria
Tökéletes hang (bechloe ship)
Jajj jut eszembe az Imagine me and You naggyon jó
És az ördög bújt beléd is (jennifer >>)
És utoljára pedig a D.E.B.S.
Köszönöm szépen a válaszokat :D
Videoklip is jöhet igen :D
Imagine me & you-t és a D.E.B.S-et láttam, nagyon jó volt :D
Jöhetnek még tippek ha esetleg van valakinek :3
L wordből, szerettem Tinát és Bettet, aztan Gigit és Danit de szokás szerint ezt is ez batyták....
A the 100al én is így voltam, csak a karakterek miatt kezdtem el.
A Blymanor is jo volt.
A Wynonna Earpet, azt hiszem még nem írták. Ez happy endel ér véget, és elejétől fogva vannak benne a karakterek, nem csak mellékszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!