Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel, "fogyasztható", vagy túl zsíros?

Ez valakinek zsíros? Ezert van annyi önértékelési problémás fiatal. Az élet nem insta filter hol pontosan kíván centizve minden.
Teljesen jó az alakja.

A bikini modelleket azért szólják le, mert tipikus férfi ideált testesítenek meg, nem azért, mert még az sem elég jó nekünk.
A fenti 2 videóban a műmell és mű száj az, ami nem tetszik nekem. Ok, a teste nem tökéletes, de nem várok el ilyet. A személyisége legyen szimpatikus, a külső nem annyira fontos. Én szívesebben töltöm az időm egy szimpatikus, de pl narancsbőrös csajjal, mint egy tökéletes testű, de nagyképű, és/vagy ostoba nővel.
Sajnos ezt a pasik nem szokták megérteni, és ezért jönnek a képekkel, hogy ez és ez a nő tetszik-e, pedig amíg nem tudom, hogy normális-e emberileg, nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e.

Nincs különbség. Egy unszimpatikus nőt, legyen akármilyen teste, nem tudok megkívánni. Nem kell szeretnem vagy ilyesmi, de alkalmira is épp olyan fontos, hogy normális legyen.
Ahogy fent írtam ezt a férfiak nagyon nem tudják megemészteni 😀 nem te vagy az első, akinek próbálom elmagyarázni, és nem érti.

Van 3 nagyon rosszindulatú, antilatikus nő az ismeretségi körömbe. 1-nek tartós kapcsolatra van a másik 2-nek is mindig van vagy pasija vagy szex kapcsolat.
Mindenki más.
A narancsbőr egyébként teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!