Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok, nők, ti gondoltatok valaha arra, hogy kíváncsiságból kipróbáljátok a szexet egy meleg pasival, aki utána tuti nem akarna semmit tőletek, nem próbálkozna utána be nálatok?
"6os nah az ritka nagy zsakutca :D"
Figyi, mi akkor mint két nõ jöttünk össze.
Akkor õ még magáról nem mondta ki, hogy õ transz lenne, bár szerintem érezte, hogy valami nem az igazi, és abban a tagadós korszakában volt, amikor minden áron próbált nõisenek lenni, hogy ezeket az éréseket elfojtsa magában... aztán persze évek múlva azért csak helyrerázódtak a dolgok, és ma már saját magaként él.
Éreztem én is, hogy a dinamika nem az, mint egy lány-lány kapcsolatban, valami hiányzott, voltak dolgok amik így kontextusba helyezve érthetõek, de akkor furák voltak.
De mondom, nincs harag, egyszerûen csak nem egymást kerestük.
Na, de ezért mondom, "nõi testben" élõ pasival leszbikusként nem leszel boldog, nem csak azon múlik, hogy kinek milyen testrészei vannak.
"11 tokmindegy gaz mar igyis ugyis :D"
Miért lenne gáz?
Mondom, semmi bajom a transz emberekkel, sem az exemmel, egyszerûen csak nem illettünk össze.
Bár kettõnk közt ez nem volt kompatibilis, azért örülök neki, hogy mindketten megtaláltuk azt, aki úgy, és annak szeret akik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!