Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok, lehetek rendőr?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok, lehetek rendőr?

Figyelt kérdés
Jelenleg rendőri pályára készülök és elgondolkodtatott a kérdés, hogy vajon felvàllalhatom-e majd, miben befojásolná ez a munkatársaimmal való kapcsolatom. Sajnos rengeteg sztereotípia van ugyebár a melegekről és félek, hogy ítélkeznének felettem. Ez befojásol valamit? Van valaki aki esetleg hasonló helyzetben és/vagy van leszbikus munkatársa?

2023. nov. 23. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Én leszbikus vagyok és rendvédelemben dolgozom de nem ért semmilyen hátrány a nemi identitásom miatt. Mondjuk nem is hagyom. Bár egy két konfliktus során fejemhez vágták h leszbikus vagyok csak ez a személyeskedés nem jött be mert ez engem hidegen hagy. Ha valaki ennyire primitív h egy konfliktus során ezzel érvel és azt hiszi ezzel újat mond és megbánt hát csak gratulálni tudok neki h ennyi a szintje.

Egy munkahelyi konfliktus során nem hiszem h megengedhető a személyeskedés ha maga a vita nem is abból indult ki…

Na mindegy ,szóval biztos lesz aki ezzel meg akar “alázni” de ezt el kell engedni. Bár a legtöbben nem foglalkoznak ezzel..

28/N

2023. nov. 24. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
A Kérdezőtől és a 11-től megkérdezhetem (ha már ebben a kategóriában van): butchok vagytok?
2023. nov. 24. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Sem a főnöködnek, sem a kollégáknak nincs különösebben beleszólása, hogy milyen neműek iránt vonzódsz vagy élsz együtt. A rendőrségnél sem.

Én biszexuális nő vagyok és a barátnőmmel élek. Akikkel jóban vagyok elmondtam nekik, akikkel nem, azoknak azt se mondanám el, ki a férjem (ha lenne).

2023. nov. 24. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
Ilyen helyesírással ne legyél rendőr, kérlek!
2023. nov. 25. 06:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es válaszoló vagyok.

Nem, nem vagyok butch vagy mi… de a munkahelyi pletyka nem válogat ,tudják h van barátnőm ilyen egyszerű.

2023. nov. 25. 06:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez a kedvencem ha valakinek nem tetszünk, az az első kártya hogy leszbi/ pi... kur... stb.

Mintha ezzel aztan újat mondana. Nyilvan az agyi kapacitasa is csak eddig ér el.

Mint pl Gaspar Lacinak a nyari botranya. Leszbikus ge...🤣

2023. nov. 25. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Off: oda vagyok a rendőrnőkért :P

vhogy szexinek találom,bár valószínű a magabiztos kisugárzás miatt vonzanak.

Múltkor is kiszállt egy rendőrnő az autóból,kutyát sétáltattam.Ők szaglásztak én meg csak néztem őt,csak aztán inkább tovább álltam,féltem ,hogy oda jön miért nézem vagy gyanusnak talál,én meg ha zavarban vagyok csak hebegek habogok :D

Amúgy szerintem nem a munkahelyre tartozik ez.

Nekem főnököm aki kolléganőm is full homófob. Mondjuk hálistennek mivel nagy kor különbség van köztünk őt nem izgatja,hogy jajj van pasid?kiszemelted és stb :D

Ilyenekről nem beszélünk.

Szépen tudom terelni a témákat a melegekről is.

Ő lesz az az ember ha lesz valakim sem fogja tudni.

Nyilván sejteni fogják a kollégák ha lesz egy két férfi kollégád aki esetleg rád nyomul,aztán pattintod őket esetleg észre veszik,hogy a férfiakról nem beszélsz. Inkább sejthetik. Ha kiderül akkor biztos lesz egy két rossz megjegyzés.

Én csak azért sem akarom,hogy kitudodjon,mert ketten dolgozunk. Eléggé kellemetlen lenne. Több kollégám lenne hasonló koruak pl az kevésbé zavarna ha kiderülne.

2023. nov. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!