Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal aki inkább otthon ülős típus?
Én alapvetően mindkettőt szeretem, kimozdulni és otthon bekuckózni is. Szeretem ebben megtalálni az aranyközéputat, bár mostanában egyedülállóként kicsit átcsúsztam az otthonülésbe.. Így nem bánnám, ha a jövőbeli partnerem hajlamos lenne az aktivitásra is.
Kérdező, biztos megtalálod majd a neked megfelelő partnert, de amit egy korábbi válaszoló is írt, szerintem is fontos, hogy az ember időnként kilépjen a konfortzónájából a másik és a kapcsolat érdekében. Persze, ha ez a kompromisszum nagyon távol esik a befogadási képességeden, akkor meg lehetséges nem egymást keresitek az illetővel.
Abszolút. Eleve nem választok és nem is volt soha extrovertált partnerem, nekem az túlontúl szenvedős és kimerítő lenne.
Noha nálam introvertáltabb se volt semelyik, pont eléggé voltak a spektrum másik végén hogy kellemesen ki tudjanak vinni a komfort zónámból, de nagyon jól be is tudtunk kuckózni az idő nagy részében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!