Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor elpirulok amikor vele beszélek akkor sejthet valamit?
Nem biztos de ha ez párosul még más valamivel úgy már egyértelműbb vagyis sejthető .
Ami szerintem nagyon is jó !
Remélhetőleg :)
Am. az 1. tökéletes választ adott.
Tegnap óta gondolkodom ezen a kérdésen. Én soha nem gondolnám, hogy tetszem valakinek, csak mert elpirul. Talán azért, mert én, ha elpirulok, akkor általában inkább kényelmetlenül érzem magam, pl lámpaláz, vagy ciki helyzet. Azaz ebből a jelből arra gondolnék, hogy valamiért kellemetlen helyzetbe hoztam. Vagy annyira introvertált, hogy egy egyszerű megszólítástól felmegy az adrenalin szintje.
Szerintem ne lógd el a flörtölést azzal, hogy azt hiszed, elég, ha elpirulsz. Főleg, mert az a te jeled, nem az övé, nem derül ki számodra, hogy ő mit gondol. Tegyél lépéseket. Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Tereld a témát a kapcsolatokra, van-e valakije, van-e kedve többet tslálkozni, beszélgetni veled, hívd el valahova, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!