Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom most azt fogjátok írni hogy férfi vagyok de nem szóval várok normális válaszokat is a romantikus szerelmeskedésnél is szokott ujjazás nyalás stb lenni vagy csak a vad szexnél?
Igen, szokott.
Jellemzően azért romantikus szex, mert lágyabban, gyengédebben csinál mindent az ember.
Romantikusnál van leginkább.
Vad sexnél vagy van vagy nincs ,ha van akkor gyors tempojú,hogy minél hamarabb a lényegre térhessünk.
Ha se nyalás se ujjazás nem lenne akkor te egyébként mire gondolsz?
Nálunk szokott lenni mindegyik amúgy és órákat töltünk el így 😂 nem tudom hova kategorizáljam így az egyuttléteinket 🙈
Leszbikus szexnél mondjuk szerintem ez a kettõ az alap, meg az ilyen frottázs dolgok (pl combbal), mert a keze meg a szája minding mindenkinek ott van.
A játékok, mint pl masszírozó, felcsatolhatós, dildók, stb meg ha épp ott van, akkor lesz, ha nem, nem.
A vadságnak meg az ütemnek sok köze nincs ehhez, ez inkább a résztvevõkön múlik.
Lehet bdsm dolgokat is csinálni mindenféle eszköz nélkül is, meg lassú romantikus szexet egy fél fióknyi játékkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!