Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A lezbik miért verik szét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lezbik miért verik szét egymást?

Figyelt kérdés

eszerint a wiki cikk szerint a lezbikus kapcsolatok 55%-ában jelen van a szexiális erőszak, erőszakos csókolózás, csöcs fogás, és erőszakos ujjazás, szájba, seggbe, vaginába

[link]

"Sexual violence within lesbian relationships was found to be as high as 55%. The most frequent type included forced kissing, breast, and genital fondling, and oral, anal, or vaginal penetration."

2023. szept. 20. 15:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem a szexről van szó, hanem azon kívül veritek halálra magatokat agressziv lezbik
2023. okt. 31. 17:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Na most magunkat verjük halálra vagy egymást?.. :D
2023. nov. 1. 23:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Bruh ha legkoz osszekaptok ne karmolj bele a punettijebe duhbol mert csak noveled a statot
2023. nov. 2. 01:52
 14/22 anonim ***** válasza:

Elolvastam az általad linkelt cikket és nem értem mit szeretnél itt hallani, miért tetted fel a kérdést. A cikk bőven kitért arra, hogy milyen körülmények okozhatják ezt az arányt. Arról is írt, hogy nem lehetünk biztosak a statisztika pontosságában sem. De el tudom képzelni, hogy megközelítheti az eredményeket a valóság.

Azt sem értem miért írod ilyen ellenségesen és ilyen bunkó módon ezt a kérdést..

Mennyit értettél meg a cikkből a csöcsfogáson és a seggbe, szájba dolgon kívül?

2023. nov. 2. 14:38
 15/22 A kérdező kommentje:
mindent anglisztikás vagyok, de jó lett volna kapni konkrét példát, hogy mikor kerül oda az összezörrenés, hogy oké most belekarmolok a pinádba
2023. nov. 2. 17:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Jézusom.. Ha tényleg egyetemre jártál, akkor kár volt beléd a tudás.
2023. nov. 2. 19:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Az erőszakos ujjazás nem azt jelenti, hogy összeveszünk, és nekiesek a nemiszervének. Gondolom bdsm-ről lehet szó, vagy szex közbeni, egy oldalú durvulásról. De ehhez nem kell diploma, hogy felfogja valaki elsőre.
2023. nov. 2. 19:46
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es, nem erről van szó. Ha megnyitod a cikket, láthatod, hogy a párkapcsolati erőszakról szól leszbikusok esetében.

Erről akart kérdezni a kérdező, de azt valami hihetetlen óvodás és lekezelő módon tette. Mintha ő maga nem is fogta volna fel az általa linkelt cikk tartalmát.

2023. nov. 2. 21:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg úgy szerintem a téma súlyossága sem jutott el az agyáig. Miért verjük szét egymást?.. Mi ez a kérdés? Meg mik ezek a szavak, hogy punetti meg hogy belekarmolni a másik pinájába.. Na elmész te a jó büdös francba kérdező..
2023. nov. 2. 21:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Akkor erre nem derül fény itt
2023. nov. 2. 22:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!