Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kezdeményezzek nála?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek nála?

Figyelt kérdés

Biológia-kémia fakton össze lettünk vonva az évfolyammal, és felfigyeltem egy lányra, aki iszonyatosan jól néz ki. A barátnőim szerint is leszbikus (viselkedésre, beszédre, öltözködésre és testre is férfiasabb, izmos, sportos)

Bekövettem instán, vissza is követett. Igyekszem szünetekben a közelében lenni, egyre jobban tetszik de nem merem megszólítani, ráadásul csak heti 2 óránk van együtt. A tantermünk amúgy egymás mellett van, szóval a folyosón látom, de köszönni is alig merek neki. Mit ajánlotok? Személyesen közeledjek hozzá, instagramon vagy győződjek meg róla 100%osan hogy leszbikus?

18/L

2023. szept. 17. 18:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek alapján simán lehet, hogy nem hetero, de pl ha esetleg biosz órán szó van emberi szaporodásról stb, akkor esetleg a reakcióiból ez még nyilvánvalóbb lehet.

Ha nem akarod simán leszólítani, a tanulás vagy a sport miatt beszélj vele, kérd el tole a házit, megkérdezed, hogy mikor lesz a doga, mert te nem figyeltél (épp benne gyönyörködtél) vagy igazából bármi, ülj mellé,szünetben menj vele ki együtt, ha a biosz-kémia fakt délután van és utána mentek haza esetleg indulj el vele egy irányba, kísérd el egy darabig vagy kérdezd meg, merre lakik de ne túl tolakodóan.

Sok sikert<33

2023. szept. 17. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
2. Vagyok. Anno a feleségemet 3 hónapig csak nézegettem. Mázlim volt mert 2 nappal előbb kérdeztem meg hogy járunk-e, mint az osztály társa a fősulin. Mai napig nem tudom mit szeret bennem, de egy szakmunkás ember meg mert kérdezni egy bombázó fősulis csajt és nyert. Tessék oda menni és el hívni egy kávéra. Ott majd jön a beszélgetés. Ne várd meg még elviszik. Meg legalább tudod mi a szitu és nem szenvedj tovább. Hhajrá
2023. szept. 17. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mosoly, köszönés, beszélgetés.
2023. szept. 18. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sport faxa ötlet. Elhívatod gyakorolni, ő kapura lő,te meg hárithatod.

Utána átbeszélitek a dolgokat meg mást is egy tea vagy üdcsi melett.ha van közös pont akkor van beszédtéma is.

2023. szept. 26. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi lett? Sikerült beszélni vele?
2023. szept. 27. 05:27
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 Ráírtam instán, válaszolt és nagyon kedves is volt, de nem mertem elhívni sehová:(

Még gyűjtöm a bátorságot!

Egyébként kiderült hogy udvarias is, minden lányt beenged maga előtt az ajtón:)

2023. szept. 27. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Elfogod szalasztani. Nekem majdnem sikerült. Egy kérdést megér legfeljebb nemet mond. Akkor legalább tudod mi a helyzet. Nekem 21és fél éves a párkapcsolatom, 1 napon múlott. Szerintem sikerülni fog. 40f
2023. szept. 28. 05:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja jófej csajokra hamar lecsapnak. Itt a hétvege hívdmeg bárhová!
2023. szept. 28. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!