Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek nála?
Biológia-kémia fakton össze lettünk vonva az évfolyammal, és felfigyeltem egy lányra, aki iszonyatosan jól néz ki. A barátnőim szerint is leszbikus (viselkedésre, beszédre, öltözködésre és testre is férfiasabb, izmos, sportos)
Bekövettem instán, vissza is követett. Igyekszem szünetekben a közelében lenni, egyre jobban tetszik de nem merem megszólítani, ráadásul csak heti 2 óránk van együtt. A tantermünk amúgy egymás mellett van, szóval a folyosón látom, de köszönni is alig merek neki. Mit ajánlotok? Személyesen közeledjek hozzá, instagramon vagy győződjek meg róla 100%osan hogy leszbikus?
18/L
Szerintem ezek alapján simán lehet, hogy nem hetero, de pl ha esetleg biosz órán szó van emberi szaporodásról stb, akkor esetleg a reakcióiból ez még nyilvánvalóbb lehet.
Ha nem akarod simán leszólítani, a tanulás vagy a sport miatt beszélj vele, kérd el tole a házit, megkérdezed, hogy mikor lesz a doga, mert te nem figyeltél (épp benne gyönyörködtél) vagy igazából bármi, ülj mellé,szünetben menj vele ki együtt, ha a biosz-kémia fakt délután van és utána mentek haza esetleg indulj el vele egy irányba, kísérd el egy darabig vagy kérdezd meg, merre lakik de ne túl tolakodóan.
Sok sikert<33
Sport faxa ötlet. Elhívatod gyakorolni, ő kapura lő,te meg hárithatod.
Utána átbeszélitek a dolgokat meg mást is egy tea vagy üdcsi melett.ha van közös pont akkor van beszédtéma is.
#15 Ráírtam instán, válaszolt és nagyon kedves is volt, de nem mertem elhívni sehová:(
Még gyűjtöm a bátorságot!
Egyébként kiderült hogy udvarias is, minden lányt beenged maga előtt az ajtón:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!