Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem szeretném, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ItaIta kérdése:

Miért nem szeretném, hogy hozzám érjenek? 18/L

Figyelt kérdés
Őszintén, nem merek erről arccal mással beszélni. Leszbikus vagyok, és ezt már 7 éve tudom. Több kapcsolatom is volt az évek során, viszont egyik párommal se tudtam úgy nemileg együtt lenni, hogy én legyek az, akinek csinálják. Mindig én voltam, aki adott és egyszerűen nem esik jól ha más csinálja, de ezen szeretnék változtatni, mivel van egy nő az életemben, akivel szeretném, de egyszerűen nem megy, előző párommal próbáltuk de nagyon nem volt jó, nagyon szégyenlős vagyok. Valakinek lenne erre valami tanácsa hogy valahogy tudnék ezen változtatni, azt megköszönném!

2023. szept. 11. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

El kellene hinned, hogy akivel együtt vagy az valóban veled akar lenni. Nem mással, nem máshol hanem veled. Amennyire neked fontos, hogy jót tegyél vele, hogy élvezze veled a szexet és átélje az orgazmust, annyira fontos neki is.

Azt mondod, hogy szégyenlős vagy. Értem. De nem azért van veled az a lány mert tetszel neki? Nem azért van veled az a lány mert nem csak a szavaid és a mosolyod tetszik neki hanem a tested is? Akkor miért nem érdemli meg, hogy élvezze veled az életet?

Semmi más nem kell hozzá mint, hogy elhidd a külsőd te vagy s azzal már megnyerted őt. S a külsőd ha te vagy akkor miért ne lennél benne magabiztos? Értem?

2023. szept. 11. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem egy új dolog, ezt hívják úgy hogy stone top.

Vannak nők, akik így boldogok, találnak maguknak egy pillow princess partnert, aki meg pont az ellentéte ennek, és teljesen jól működik minden.

Jó, mondjuk történelmileg anno ebben volt jócskán szexuális trauma is a háttérben, illetve ezeknek a nőknek egy része az aszexuáslis spektrumon volt/van valahol.

Ha érdekel a téma, ajánlom Leslie Feinberg Stone Butch Blues című könyvét, ami ingyenesen elérhető online.

Amennyiben ez viszont inkább zavar, és a bizalom hiányából meg szégyenlősségből fakad, akkor lehet érdemes kicsit belemenni kettőtök viszonyába, és a te önbizalmadba.

Nem szexuális intimitás van a kapcsolatban? Pl összebújni, egymás haját befonni, egymást megmasszírozni, együtt zuhanyozni, ilyesmit szoktatok?

A párod mondja, hogy szeret, dícsér eleget?

2023. szept. 11. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
8%

"Nem esik jól"

Mert nem nőként tekintesz magadra.

Lehet, transz vagy, csak még nem ismerted fel.

2023. szept. 11. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:

1. Kommentre: köszönöm szépen, ez nagyon jól esett. Értem főnök!

2. Kommentre: zavar, mert hiányzik az intimítás, de kényelmetlenül érzem magam. Volt, hogy exem erőltette, hogy had ő is, és volt, hogy rosszul esett néhány megjegyzése, amit egy bocsival és egy “nem tudtam hogy rosszul esik”-kel gyorsan le is tudott. Tehát az önbizalmam nincs a toppon, mivel teltebb vagyok, ezért elég sok sérelem ért az elmúlt években miatta. Az intimítással nincsen gond, már amikor megoldható a találkozás, távkapcsolat miatt. Olyankor nem csak szex van (ha van) hanem természetesen mély és érzelmes beszélgetések, cirógatás, maszírozás, séták is. Együtt fürdés nem, mivel szégyenlős vagyok:(

3. Kommentre: szerintem túlgondolod elég erősen, mert 100%ban nőnek/lánynak tartom és tartottam magam mindig is. Igaz, elég masculin tud lenni a jellemem sokszor, viszont soha nem mentem át arra a szintre hogy transzként gondoljak magamra

2023. szept. 11. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Igen van tanácsom: egy jó szexuálpszichológus (nem valami botcsinálta szexuál-terapeuta, hanem valódi pszichológus, posztgrad. szexuálpszichológiai végzettséggel, klinikai szakpszichológusi gyakorlattal + a leírásában szerepeljen a probléma amivel megkeresed).

A tudat alattidban kőkeményen bent ül valamilyen blokk, amit mi így a távolból jóstehetséggel sem tudunk kitalálni, sem semlegesíteni.

2023. szept. 12. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább a partnerednek kellene tanácsolni, hogy nagyon ovatosan, fokozatosan hoditsa meg a testedet. Elöször csak gyönyörködjön a meztelen szépségedben. Amikor azt elfogadod, akkor csokolgassa a testedet mindenütt. Ha ezt is elfogadtad, jöhet a punci puszi néha, majd egyre sürübben. És igy szépen fokozatosan, kis lépésekkel jusson el addig mig a kéjnedveiddel nem jutalmazod türelmét, szorgalmát.
2023. szept. 12. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!