Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó nyalás titka ,hogy a partner is élvezze a tevékenységet miközben csinálja.
Sokan nem nagy élvezettel “nyalják” a partnerüket ,hanem csak minél hamarabb el akarják juttatni a csúcsra (hogy aztán rá kerüljön a sor) … ezt a másik fél is érzi és ez ront egy kicsit az intim együttléten. Onnan tudom mert én is elkövettem ezt a hibát ,hogy nem nagyon volt kedvem a párom kedvére tenni ezért olyan kicsit tessék lássék módján kényeztettem és nem is sikerült neki eljuttatni a csúcsra. Szóval ha nem élvezettel kényezteted a partneredet az nem is fog valami jól sikerülni szóval szerintem ezen elég sok múlik :)
Meg sokan nem tudják mikor kell lassítani, gyorsítani ,”taktikát” váltani stb.. erre rá kell érezni, érezni kell a partnered igényét.
Minden embernél más és más, jól bevett mozdulatsor nem létezik mert az egyik nő ezt szereti a másik azt szereti stb.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!