Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most velem lenne a probléma vagy ez tényleg nagyon gáz, ha én hármas szexet akarok?
Barátnőmmel már 4 éve vagyunk együtt, szeretem meg minden, de mostanában ott motoszkál a fejembe, hogy mi lenne ha hármasban szexelnénk. Ráadásul egy nőies nővel, barátnőm kicsit fiús, én így szeretem őt, tetszik is nekem, a szexuális életünk is jó, de engem nagyon izgatnak a nőiesebb nők is. Egyszer hülyéskedve felhoztam a témát és azt mondta ő nem tudna máshoz úgy nyúlni, meg ő se viselné el, ha valaki úgy nyúlna hozzám. Azt mondta nem is szeretem őt igazán, ha ilyenekre gondolok. Néha egy rossz k****nak gondolom magam ilyenkor, nagyon szégyellem magam is. De nem tudok ezzel a vággyal mit kezdeni. Lehet tényleg nem szeretem a barátnőmet igazán? Ti mit gondoltok erről?
25/N/Bi
Akkor a barátnőd a leszbikus? Vagy az, aki a harmadik lenne?
Nem mindegy, mert a hashtagek között akkor miért lenne ott a leszbikus?🤔
Mert alapbol mikor 2 csaj csinalja az leszbi szex, ha meg 3, na akkor se valtozik semmi...de egyebkent nem tudom hogy fajultunk ide, hogy egy bi nonek adunk valaszt az erkolcstelen kerdeseire
Csak egy ugyanolyan kérdés, mint a tiéd.
A tiédre te várod a választ (válaszokat), az enyémre pedig én...😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!