Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus téma. Csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus téma. Csak én szeretem ha egy kicsit erősebben ,hevesebben mennek a dolgok az ágyban?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt és az intim együttlétek során ha elkap a hév egy kicsit erősebben markolom meg a párom csípőjét ,fenekét ,vállait stb. de mindig le kell állnom mert fáj neki (amit nem értek mert azért annyira nem durva…)

Nyilván a hát “karmolás” is gyakori de normális kereteken belül (szerintem) azt még nagyon lájtosan de engedi. Haj húzást nem engedi , lefogjam a kezét csók közben ha felül vagyok (szintén a hévnek köszönhetően) szintén nem igazán engedi és nekem ez a sok szabály egy kicsit ,valahogy szex közben ennyi szabály miatt olyan unalmas lesz az együttlét. Csók ,ki be ,ki be és ennyi, nekem ez viszont unalmas és nem engedhetem el teljesen magamat. Viszont a páromon is azt érzem ,hogy túl sokminden másra figyel csak arra nem ,hogy élvezze is a helyzetet.

Próbáltam erről beszélni vele de azt mondta hogy neki ezek a dolgok fájnak és elmegy az “ihlet”. Rendben elfogadom de viszont arra kíváncsi lennék ,hogy ezek a dolog tényleg nem férnek bele az együttlétbe? Valóban sok?

Mondjuk kicsit frusztráló ha vissza kell fognom magam de próbálok rá megoldást találni.

2023. júl. 19. 16:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

Csak a tálalása volt más, ahogy Csepptől már megszokhattuk. :)

De ja, igaza van a 10-esnek, kissé úgy tűnik, h azt várod tőlünk, h a barátnőd hozzáállását fikázzuk le és erősítsünk abban, h jaja, te látod jól. Igazuk van, akkor is, ha neked nem tetszik, ebben a kapcsolatban a hiba az ön készülékében van. ;)

2023. júl. 20. 18:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Oké. Én vagyok a rossz.
2023. júl. 20. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd rossznak magad! Ha annyira az lennél, fel sem tetted volna itt ezt a kérdést. Talán csak fiatal vagy még.
2023. júl. 21. 02:40
 14/20 A kérdező kommentje:

Ja ezt csak azért írtam ,hogy mindenki boldog legyen, mindenkinek igaza legyen és lépjünk tovább mert két mondat után mindenki párkapcsolati szakértő és messzemenőkig erős következtetéseket vonnak le egy kapcsolat iciripiciri részéből.

De mit várok, a gyakorin szinte mindenki jogász, orvos, pszichológus ,politikus stb… amúgy megnézném ezek az emberek mivel foglalkoznak, hogyan élnek mert itt nagyon megy nekik az ítélkezés, okoskodás de állítom messzire nem jutottak az életbe.

28/L

2023. júl. 21. 09:45
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Kaptál egy normális, hosszú választ. Szerintem az pont elég ahhoz, hogy magadba nézz kicsit a hiszti helyett.
2023. júl. 21. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
26%

Minden vágyam egy ilyen nő lenne!

De ha a párodnak ez nem oké, sajnos nem tudom lehetne e mit tenni, mint vanília szexelni...

25n

2023. júl. 23. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

Amugy no offense de igy erdemes egyutt lenni vele?:( hogy ennyire nem matchel a szex?

24/L/L

2023. júl. 26. 14:25
 18/20 A kérdező kommentje:

A szex hol jó köztünk hol lapos… sajnos a stressz és a mindennapi problémák kihatnak az ágyba is… én ezzel vezetném le a bennem lévő feszkót hogy egy kicsit vehemensebb vagyok de együtt tudok élni ezzel a dologgal.

Azért mert a szex néha nem olyan mint a filmekben az egy kapcsolatban előfordul ,sőt idővel nem a szex az ami össze köt két embert. (De igen nagyon fontos eleme a szex egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak)

2023. júl. 26. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Vezesd le sporttal a feszkót.
2023. júl. 27. 00:58
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Az fér bele, ami mindkettőtöknek jó. Neki is engednie kéne? Abba belegondoltál, hogy ez hogy hangzana egy hetero kapcsolatban, ha egy férfi mondaná? Teljesen jogosan meglincselnék virtuálisan. Ha mindkét fél részéről van nyitottság ezt-azt kipróbálni, vagy néha kicsit vadabb dolgokat engedni, akkor oké, de ilyen nincs, hogy te elvárod, hogy ő néha megengedjen neked olyan dolgokat, amiket nem élvez, letörik a vágyát. Neked pedig jogod van olyan partnert keresni, akivel kölcsönösen élvezitek különösebb kompromisszumok nélkül a szexet (is), mert hosszú távon meg te leszel boldogtalan, ha nem élheted ki a vágyaidat. Amiben egyébként valóban semmi extra nincs, de mindenki másra vágyik - én pl. heteróként harapást nem engednék semmilyen szinten, viszont az nem zavar, ha lefogja a párom a kezem bizonyos pózokban.
2023. júl. 27. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!