Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor, dildó?
Szia! Én egy leszbikus nő vagyok, és a saját nézőpontomat írom le a kérdésben.
Én is vágyom (nem mindig, váltakozik) a behatolásra, de nem péniszre. Ezek az eszközök szerintem nagyon jók tudnak lenni, örömet tudnak okozni. Teljesen másfajta érzést ad, mint az ujj. És én érzek még egyfajta bensőségességet is, úgy értem, teljesen átadom magam a partneremnek, vagy ő nekem.
Voltak már biszexuális barátnőim is, nem mindenki igényelte a behatolást, bár igaz, hogy ezek inkább kalandok voltak.
Bennem is fel szokott merülni egyfajta kétely, ha biszexuális lányt ismerek meg, hogy hiányozni fog-e neki egy férfi, ezért nálam őszintén szólva előnyben vannak a leszbikus nők. De az élet ettől bonyolultabb, és nem tudhatjuk mit hoz a jövő.
Szerintem el kellett volna mondania neked, hogy biszexuális már az elején, de nyilván nem egyedül van ezzel így, hogy eltitkolta.
én használok dildot ugy hogy van most pasim, neha megkerem hogy hasznalja rajtam, van benne vmi kinky, ot is felizgatja, a vibrator is jo jatek tud lenni, a masik fel iranyit es te atadod magad...
byw van olyan leszbikus ismim aki hasznal a parjaval jatek szereket
l/biszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!