Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátság nő és nő között? Ha igen, miért nem? (olvass a sorok között)
Nos az a helyzet, hogy a férfiakat is nehéz lekaparni rólam, de most egy női eset is előfordult. Pár hónapja ismerkedtünk össze egy versenyen, én nem tudtam, hogy leszbikus, csak később avatottt be ebbe. Nekem van párom, tudja, hogy hetero vagyok, mégis úgy viselkedik velem mintha akarna tőlem valamit. Izgatja, hogy sok pasinak bejövök és mindig kifejti milyen jó csaj vagyok, annak ellenére, hogy elmondtam párszor nem vonzódom a nőkhöz semmilyen szinten sem. Annyira örülök, hogy baráti szinten nagyon jól kijövünk pedig nekem szinte csak fiú barátaim vannak és nem zavar engem, hogy leszbikus, csak ne velem akarjon.. 😅
Szerintetek lehet ebből még barátság?
20L
Leszbikus vagyok, kevés emberrel találom meg a hangot.
Ha minden klapfolna es azért offolnanak, mert amúgy a csajokra bukok az szarul esne. Nekem is szükségem van barátokra.
A nyomulást többnyire visszaszoktam fogni. Egy két poén még bele fér néha, de csak okosan.
Azt hogy ő miért teszi, talán neked jobban leesik, te erzed hogy neked ez belefér-e még. Szerintem szimplán is ugrathatjátok egymást, attól is megmaradhat a jóviszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!