Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok mi a kedvenc lány nevetek?
Figyelt kérdés
És mi a neve a barátnődnek?2023. máj. 29. 20:10
1/10 anonim válasza:
Magyarból a Júlia. De inkább a lányomat nevezném el így, mintsem hogy szexinek tartanám.
Jelenleg nincs barátnőm.
2/10 anonim válasza:
Leila, Júlia, Lili, Fanni, Adrienn, Dorina.
Nekem ezek olyan szexisek 😁
3/10 anonim válasza:
Regina, Zsófia, Csenge
A barátnőm Alexa/Lexi, szerintem ez is szexi, de szerintem nem ezt adnám a gyerekemnek
4/10 anonim válasza:
Xénia. Régen ez csak a fantáziámban élt, mert nem gondoltam, hogy valaha találkozok valakivel, akit így hívnak, de nemrég érkezett egy új munkatársam, akinek actually ez a neve. És húha, a nő valami gyönyörű, akárcsak a neve. Most már méginkább a Xénia a kedvencem :D
5/10 anonim válasza:
Niki a kedvenc nevem ,a parom neve pedig Gréta. Nem annyira tetszik ez a név úgy önmagában,páromat meg amúgy sem így hívom
6/10 anonim válasza:
Olívia, Bella, Nóra, Elizabet, Szonja, Szófia, Linett, Eszter, Judit.
A párom Judit😍
7/10 anonim válasza:
Laura, Gréta, Tímea, Anett
A barátnőmet Fanninak hívják.
10/10 A kérdező kommentje:
Barátnőm:Niki.
Nevek:Adrienn a legszebb.
Nikolett,Beatrix,Liliána,Nina,Nia,Viktóia,Grace
2023. júl. 25. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!