Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legális" 2 még nem felnőtt lánynak egymást szeretgetni nyílvánosan?
Kettő 18 év alatti lány csókolózhat egymással, tapogathatják egymás combját, simogathatják egymást (nem intim helyeken), foghatják egymás kezét nyílvánosan egy magyarországi (forgalmasabb) utcán? Hallottam már olyanokról, hogy más országokban ez nyílvánosan nem elfogadott, valahol még a rendőrök is szólnak ez miatt, de kíváncsi vagyok, hogy Magyarországon, hogy megy ez. Azt nyílván tudom, hogy megbámulják, ha valaki ilyet csinál nyílvánosan, de szól neki valaki? Ez bűncselekménynek számít 18 év alatt?
21L
Itt lehet, de nem ajanlatos. Vigyazzni kell hogy milyen kornyeken teszitek.
Szerintem az oleles, kezfogas, puszik. Belefernek, a tobbire meg erdemes figyelni.
Azert a metromegallokban hosszan ne csereljetek nyalat. 😉
Az nem szep latvany, meg heteroknal sem.
Miért ne lenne legális?
A középiskolás párok nem ezt csinálják? Az meg már nem mindegy ,hogy lány és fiú vagy lány-lány csinálja?. Csak az a lényeg hogy mindketten egy korosztály legyetek. Mert pl a 16 éves kislány meg egy 30 éves nő (de férfi esetében is) az azért elég megbotránkoztató és az már büntetendő. Ez már “Tulipántaposás” lenne :)
28/L
Bocsánat igaza van az utolsónak! Én vagyok rosszul tájékozott.
“Ha egy 18. életévét betöltött személy egy 14. életévét be nem töltött személlyel végez szexuális cselekményt, a korábbi kifejezéssel élve „megrontja“ azt, ami – az előző kódex szabályaihoz hasonlón – változatlanul bűncselekménynek minősül.”
Bakker én ezt nagyon benéztem… 14. életév jesszus hát az még gyerek.. mondjuk a 16 is.. na ezen jól meglepődtem.
Nos én sétálgatok a barátnőmmel kézen fogva én nem igazán szolnak érte. Ha megtennék sem érdekelne.
Nem a törvény fogja megszabni,hogy kit szeretek.
Nyilvános csókot még nem mertük beválalni...nappal.
A simizés is teljesen ok.
Ui:hetero barátnőim is szoktak kézenfogva sétálni,szóval ez ma szerintem teljesen elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!