Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál masztizni? Milyen gyakran csinálod? Hány éves korod óta csinálod? Kérlek írj életkort is
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 19:58
1/14 anonim válasza:
Asszem 9 éves koromban fedeztem fel véletlenül.
Azóta igazából kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Meg amikor volt csajom akkor nyilvan kevesebbet csinaltam magamnak...
23f
3/14 anonim válasza:
Én 2-3 naponta szoktam, 12-13 évesen kezdtem, de elég béna voltam még.
Most 21 vagyok (L)
4/14 anonim válasza:
Szoktam. 16 évesen kezdtem. Kb heti 2x àltalában.
20l
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2023. máj. 19. 22:52
6/14 anonim válasza:
Szoktam 12 évesen kezdtem heti 2-3 alkalommal csinàlom. 22. L
7/14 anonim válasza:
12 évesen fedeztem fel. Minden nap, hogy hamar aludjak el. Ha kihagyom akkor rosszul alszom. 27N
8/14 anonim válasza:
7 vagyok
A privát levelek alapján úgy látom, hogy a pasik benézték a kategóriát.
9/14 anonim válasza:
12 évesen kezdtem
Napi átlag 2 megvan ált
27/f
10/14 anonim válasza:
Általában elalvás előtt mindig. Feltéve, hogy nincs párom. Kb 15 évesen kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!