Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy állnátok az análhoz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok az análhoz ha párotok szeretné kipróbálni?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 10:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
"Es ha én élvezném ha egy műanyag dolgot dugdosna belém?" Akkor beszéld meg vele, és hajrá. Engem nem vonzana semelyik oldalról, de a szexben minden oké amit minkét fél élvez.
2023. máj. 2. 12:11
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem okés.
2023. máj. 2. 12:57
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Én nagyon tudom élvezni, viszont pont csak dildóval. A nyalogatás nagyon fúj, meg az ujját se dugja be, azért az a terület sosem steril. Egy dildót könnyű elmosni, fertőtleníteni. Kb évente 1-2x kívánom meg, és olyankor jól is esik, plusz feldobja az együttléteket.
2023. máj. 2. 13:12
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

Mi szoktuk csinálni, a barátnőm szereti. Én ebben az aktív fél vagyok, szeretem kielégíteni, szóval pozitívan állok hozzá.

Annyira kell ügyelni, hogy a popóba való játékszer utánna már nem lehet punciba, vagy kotont kell rá húzni.

De ez meg alap higénia, már nem 2005 van, hogy mindenféle uborkákat dugdossunk mindenhova mindenféle házi kotyvalékkal síkosítva.

Az ember eltolja magát az első drogériába, és különösebb probléma nélkül kap rendes síkosítót, kotont, kesztyűt, alkoholos fertőtlenítő kendőt, meg antibakteriális kendőt is.

(Meg arra is rájöttek az emberek, hogy tök felesleges random emberek előtt álszemérmesnek lenni, mert ha jól megszívják a diy-t, akkor pár nap múlva a nőgyógyásznak kell elmagyarázni és az sokkal gázabb.)

2023. máj. 2. 15:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Èn anális behatolásra nem vágyom viszont ha a párom vágyik rá nem vagyok gátja
2023. máj. 2. 20:10
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk rendszeresen van anális kényeztetés 1 ujjal. Én magamba nem szeretnék többet, de ha a párom erre vágyna, nagyon szívesen megtenném. Szerintem izgató.
2023. máj. 3. 07:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Részemről megbeszélés alapján lehetséges lenne.
2023. máj. 4. 21:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Tetszene. Eddig egy partneremet sem vonzotta, pedig pl szívesen nyalnék popsit is. Meg esetleg óvatos ujjazás. Segédeszközzel viszont kevésbé izgat, meg félnék is hogy fájdalmat okozok.
2023. máj. 5. 21:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelünk egymásra, minden kipróbálható.
2023. máj. 11. 15:15
 20/25 anonim ***** válasza:
69%

#13: "A nyalogatás nagyon fúj, meg az ujját se dugja be, azért az a terület sosem steril."

De az OK, ha a puncidat nyalja? A húgycső a hüvelytől mennyire is van? 1 centi? Aztán onnan sem magashegyi patakvize csordogál, bacik ugyanúgy vannak, mégis kinyalod a barátnőd punciját. Nem?

A popsi kívülről pont annyira gázos, mint a punci. Ujjazás után meg el lehet mosni a kezét is, nem csak a műanyag dildót. Egy szabály van, seggből punciba nem.

2023. máj. 12. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!