Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok az análhoz ha párotok szeretné kipróbálni?
Mi szoktuk csinálni, a barátnőm szereti. Én ebben az aktív fél vagyok, szeretem kielégíteni, szóval pozitívan állok hozzá.
Annyira kell ügyelni, hogy a popóba való játékszer utánna már nem lehet punciba, vagy kotont kell rá húzni.
De ez meg alap higénia, már nem 2005 van, hogy mindenféle uborkákat dugdossunk mindenhova mindenféle házi kotyvalékkal síkosítva.
Az ember eltolja magát az első drogériába, és különösebb probléma nélkül kap rendes síkosítót, kotont, kesztyűt, alkoholos fertőtlenítő kendőt, meg antibakteriális kendőt is.
(Meg arra is rájöttek az emberek, hogy tök felesleges random emberek előtt álszemérmesnek lenni, mert ha jól megszívják a diy-t, akkor pár nap múlva a nőgyógyásznak kell elmagyarázni és az sokkal gázabb.)
#13: "A nyalogatás nagyon fúj, meg az ujját se dugja be, azért az a terület sosem steril."
De az OK, ha a puncidat nyalja? A húgycső a hüvelytől mennyire is van? 1 centi? Aztán onnan sem magashegyi patakvize csordogál, bacik ugyanúgy vannak, mégis kinyalod a barátnőd punciját. Nem?
A popsi kívülről pont annyira gázos, mint a punci. Ujjazás után meg el lehet mosni a kezét is, nem csak a műanyag dildót. Egy szabály van, seggből punciba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!