Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lehet a rokonom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lehet a rokonom? Hogyan derítheném ki az igazságot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de nekem tényleg gyanús a rokonom viselkedése és érdekel hogy mi állhat a háttérben.

Róla azt kell tudni, hogy 37 évesen egyedülálló és nem is akar se férjet se gyereket. Mindig is karótnyelt, nehéz természet volt, amin csak rontott, hogy évek óta műszakvezetői beosztásban dolgozik, és a cég legnagyobb osztályát vezeti, és úgy hozzászokott a parancsolgatáshoz és a flegmasághoz, hogy az otthoni környezetében is ilyen. Fél éve az osztályán dolgozom és tapasztaltam, hogy a munkahelyén még keményebb mint otthon, konkrétan kutyába sem veszi a beosztottjait. Viszont kb.2 hónapja jött az új dolgozókkal egy nő, egy extanárnő. Kb.egyidősek a rokonommal, a nő nagyon csinosan, ápoltan jár dolgozni,és nnagyon intelligens, művelt, kitűnik az átlag dolgozók közül,de a rokonom még ehhez képest is túlzott figyelmet fordít rá.

Pl.már első nap őt még külön körbevezette, nemcsak a többi újjal egyszerre. Aztán a rokonom hordja utána a kávét, az üdítőt,édességet pedig köztudott, hogy még azokat sem hívja vissza akik őt meg szokták hívni. Volt, hogy a nő szünet előtt akart kimenni a mosdóba, a sorvezető meg azt mondta neki, hogy mindjárt szünet van, várja meg. Aztán többen is hallották, hogy a rokonom lebaxta a sorvezetőt, olyan szavakkal, hogy jól van hogy a majmokat nem engedi ki, de a nőt mi a f@szért nem engedte ki? Azt én is láttam, hogy egy szünetben a bent állt a soron és csinálta a nő munkáját, mert rá vokt gyűlve az anyag. Soha nem szokott beállni dolgozni.Olyan is volt, hogy a sorvezetőnek mondta, hogy álljon be a nő helyére, ők meg ketten beültek az ebédlőbe beszélgetni. Volt, hogy éjszakában oda küldött mást a helyére, és egy pár emberrel egyűtt takarítani küldte a nőt is, mondván, hogy délelőtt audit lesz, rendben kell átadni a műszakot, de a többiek takarítottak a nő meg fél műszakot bent ült vele az irodában, a másik felét meg a pihenőben telefonozott,kávézgatott. Hallottam őket nevetgélni, viccelődni, még csipkelődött is vele, amin a rokonom csak nevetett és láttam egyszer hogy puszit küldött neki hazafelé menet...Viccelődni még a családtagok sem mernek a rokonommal, mert nem szokta érteni a viccet, a puszizkodás meg kimerül annyiban, hogy az anyukájának hagyja magát megpuszilni, de neki sem viszonozza. Legutóbb pesig azt láttam a nő Facebookján, hogy töltött fel néhány korcsolyázós videót, az egyiken pedig látszik, hogy gurul melette valaki és fogják egymás kezét és hallatszik a rokonom hangja. Utál korcsolyázni.

Ezek alapján ugye nemcsak bennem merül fel a leszbikus vonzódás gyanúja? Vagy mi más történhetett?

2023. ápr. 18. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Nem szép dolog a kivézelezés, főleg egy munkahelyen. Másnak is feltünt?

Ha leszbikus is, az ő dolga, magánélete. Értem, hogy nem azért kérdezed, mert leakarod ezzel támadni, szimplán csak kíváncsi vagy. Én a leírtak alapján azt mondanám, igen, az. Mellékesen megjegyzem, eléggé toxikus nő lehet a rokonod... de irigylem a bátorságát. :D

2023. ápr. 18. 14:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, kíváncsi vagyok, mert ahogy én ismerem nem értelmezhető másképp ez a viselkedés... Nyílván mindenkinek feltűnt, de senki sem meri szóvá tenni. Már a sorvezetők sem mernek szólni semmit a nőnek, azt csinál amit akar.
2023. ápr. 18. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Mi közöd hozzá?
2023. ápr. 18. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!