Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sok ilyen lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ilyen lehet?

Figyelt kérdés
Akikről a környezetük nem tudja, és ezért nem mernek próbalkozni másik nőnél? Félnek egy esetleges visszautasítástól, ami kitudódhat. Akár kölcsönös is, de a másik félnek is ilyen gondolatai vannak, ezért senki nem adja a másik tudtára és nem valósul meg a kapcsolat?

2023. ápr. 13. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Rengeteg, szerintem
2023. ápr. 13. 15:38
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Tizenévesen biztos akad. Később már szerintem elég ritka.
2023. ápr. 13. 15:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Tizenévesen nem inkább bevállalósabb az ember, mint mondjuk 30-40 évesen?
2023. ápr. 13. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem, én nem így látom. Bár talán a mai fiatalok bátrabbak, mint mi voltunk, nem sok ismerősöm van abból a korosztályból. De 25-45 éves akad bőven. Addigra már mindenki vágyik annyira társra, hogy félreteszi a félelmeket, meg nem is vagyunk olyan bátortalanok már :) a mérgező kapcsolatokat is leépíti idővel az ember. Szóval szerintem ritka lehet.
2023. ápr. 13. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
30-as nő vagyok, nem merek lépni sosem.. pedig sokak szerint bárkit megkaphatnék… már annyira hozzászoktam az egyedülléthez, hogy nem is biztos, hogy bele mennék egy kapcsolatba.
2023. ápr. 13. 16:31
 6/13 A kérdező kommentje:
30 as vagyok de én még amúgy nem is ismerek / találkoztam biszex vagy leszbikus nővel. Vagy lehet találkoztam, de olyanokkal mint én, akik nem mernek lépni.
2023. ápr. 13. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Azt hiszem minden korosztálybol sok ilyen van. Ezért van az, hogy ha külföldre mennek (vagy jönnek) sokan keresnek ilyent, legalább kaland szintig.
2023. ápr. 13. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
A net tele van biszexekkel meg leszbikusokkal, de ugye a neten mindenki azt mond amit akar, plusz az lmbtq statisztikába is azt írnak amit akarnak. A valóság az, hogy közel sincs annyi leszbikus/biszex ember mint ahogy elhintik.
2023. ápr. 13. 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Mondja a homofób. A valóság az, hogy sokan nem merik nyíltan felvállani, így marad nekik a net. Ilyen gyökér kormány alatt nem is csoda ha félnek.
2023. ápr. 13. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok homofób! Tényeket mondtam! Ne keverd ide azokat akik egyszer csókolóztak nővel és leszbikusnak mondják magukat emiatt. Azokat se, akik még életükben nem voltak nővel de meggyőződésük hogy leszbikusuk. Úgy hofy ki sem próbálták a leszbikus szexet. Tehát?
2023. ápr. 13. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!