Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vonzódom egy vallásos nőhöz,és elmondom neki,akkor ő utána távolságtartó lesz velem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 22:54
11/17 A kérdező kommentje:
*hittek
2023. ápr. 12. 18:33
12/17 anonim válasza:
És te küldesz felé bármi ilyet? Mert ha ő tudja rólad és kapna egy kis visszajelzést, előbb kiderülne. Mennyire vagytok jóban? Milyen gyakran beszéltek?
13/17 A kérdező kommentje:
En nem küldtem fele jelet,hisz vallasos es ferje is van! Jóban vagyunk,de ma talalkoztunk es megcsak koszoni sem akart,vagyis nagyon erőltetett koszones volt egy mű vigyorral es egy szót sem szóltunk egymáshoz! Úgyhogy elengedtem,es lehet en neztem be eddig az ő jeleit!
2023. ápr. 13. 15:55
14/17 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, sokszor én is elrejtem az érzéseimet a másik elől, főleg ha úgy gondolom, hogy reménytelen.
15/17 A kérdező kommentje:
En is ez a típus vagyok,de mégis ha valaki fontos nekem,akkor nem vagyok vele bunkó,hisz a minimum egy köszönés!
2023. ápr. 13. 18:22
16/17 anonim válasza:
"Kívárok!"
Mire vársz? Hagyd őt békén!
17/17 A kérdező kommentje:
Békén hagytam,én eddig sem tettem semmit,egyáltalán semmit,volt egy pont amikor úgy éreztem,mást akar tőlem,mint amit írtam,de mostmár tisztán látok és a koszonesen kívül a közelébe sem megyek!
2023. ápr. 14. 20:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!