Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbik is ilyen erőszakosak a többi nőkkel?
Több társ és vagy partnerkereső oldalon fent vagyok 44/F
Elég sok levelet kapok heteróként meleg vagy biszex pasiktól hogy benne lennék-e egy kalandba velük.
Vagy konkrétan leírják hogy szivesen leszopnán@k.
A lányok is ilyenek?
Èn már itt is futottam bele olyan fiatal nőbe, aki bár leszbi szexben tapasztalatlannak mondta magát de profin nyomult, jöttek chatoldalon a képek, ajánlat.. de szexèrt nem fizetek, ìgy rövidre zártam. Erőszakosság nem volt.
Bárki, akit innen ismertem meg személyesen teljesen normális leszbi vagy biszex nő volt.
Az a lány engem is betalált, később megtaláltam a profilját rosszlányokon :D
Vannak amúgy akik erőszakosak, de meglehetősen ritkább, illetve nincs olyan, hogy valaki ezzel indìtana. Eleve az elején mindenki csak tapogatózik, hogy kiderítse homoszexuális e az illető akivel beszélget. De nem írnak egyből ilyeneket sosem, van aki nyomul és kissé sok már, de nem olyan mint egy férfi esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!