Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hol ismerkednek a leszbikusok?
Hol ismerkednek a leszbikusok, de most komolyan? :D
Ha nem meleg szórakozóhelyen vagy társkeresőn...
Nem vagyok kétségbeesve, mert voltak már hosszú kapcsolataim. De az vagy sulinak vagy társkeresőnek köszönhető.
És bevallom a társkeresők nagyon nem vonzanak, főleg hogy a fent lévő nők fele kamu vagy inaktív, stb.
Tök jó lenne élőben ismerkedni, de hol?! Meleg szórakozóhelyre néha el szoktam járni, de hát főként meleg férfiakkal van tele. Nagyon beszélgetést se tudok kezdeményezni ott nőkkel, mert hatalmas a ricsaj, vagy hulla részeg az illető, vagy csak szimplán nem ismerkedés céljából van ott.
Szóóóval, hol szoktatok ismerkedni kedves leszbikus lányok/nők?
Főként a 25-35 év közötti korosztálytól várok választ.
Egyébként miért nincsenek konkrét leszbikus szórakozóhelyek? Nem akarom elhinni, hogy ennyire nincs rá igény :D
Szerintem bárhol lehet, a lényeg, hogy a megfelelő emberek találkozzanak.
Én pl. nagyon régóta készülök meleg szórakozóhelyre/buliba, de mindig, tényleg mindig pont akkor közbejön valami. Másrészt már 35 éves vagyok, lehet már az én korosztályom nem is annyira jár, nem tudom.
Egy korosztály vagytok naggyából, úgy hogy nem biztos, hogy a Toldira kéne fókuszálni.
Beszéljetek meg egy kötöttségektől nentes találkozót, igyatok meg egy ücsit, aztán vagy meglesz az a bizonyos szikra, vagy nem.
Van veszeteni valótok??
Nincs. Az égvilágon semmi.
Egyébként tényleg érdekes, hogy meleg,férfias helyek vannak, sőt meleg szaunák, ilyesmik, de kifejezetten lányos helyek nincsennek.
Ez nagyon érdekes, már csak azért is, mert nagyon sok a leszbikus, de mégtöbb a biszexuális nő.
Szerintem is lenne rá igény, csak valahogy senki nem meri beválalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!