Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is ugyanúgy kívánjátok a barátnőtöket évek múltával is, mint a kapcsolat legelején?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de még így is őrülten kívánom, mint a legelején. Szinte minden nap rámászok, begerjedek egy ártatlan puszitól, simogatástól is, de mostanában sokszor vissza utasít, így nem mindig van szex. 2-3 naponta ha maszturbálok 3-4x is elmegyek egy nap. Nimfo lehetek? Nektek nőtt vagy csökkent a libidótok a kapcsolataitokban? Kicsit félek, hogy neki ez már sok, unja ezt. Mindig csak a szexre tudok gondolni.
25/Bi/L
2023. márc. 17. 12:12
2/9 anonim válasza:
A kezdeti láng csillapodhat és olyankor változhat a libidó is. Nem mindenkinek az az alapigénye ami az elején van és kevés az olyan pár akinek egyforma teljesen, hogy hányszor kívánja. Nem hiszem,hogy szexmániás lennél, csupán neked nagyobb az étvágyad ilyen téren.
3/9 anonim válasza:
Nekem ugyan ez volt 6 év után is.
Olyan mértékű szexuális vonzalom volt közöttünk ami eddig még soha mással.
4/9 anonim válasza:
Érzelmileg abszolút marad 3-4 év után is a vonzalom/szerelem. Szexuálisan valamennyire csökken a libidóm, de ez abszolút nem jelenti hogy nem tartom vonzónak és csodásnak a páromat.
5/9 anonim válasza:
Mivel biszexuális vagy kérdező, ezért lehet neked tudat alatt hiányzik az, hogy egy ff dugjon.
6/9 anonim válasza:
5ös! 😯 Hogy te milyen "okos" vagy!
7/9 anonim válasza:
5-ös vagyok, és a kérdező biszexuális. Lehetséges hogy a nővel folytatott szex már nem annyira kielegitő neki. Biszexeknél ikyen gyakran van.
8/9 A kérdező kommentje:
Én csak is a barátnőmet kívánom, nem vágyom pasira. Attól még hogy a fiúkat is szeretem még nem fogok mellette farkat is kívánni. Vele csodálatos a szex, minden egyes alkalommal kielégülök, csak nagy az étvágyam. Mikor barátom volt ugyanez volt a helyzet, csak ő idő közben megunt, de ez már más tészta... Na, de jelenleg nem is tudnám elképzelni mással magam.
2023. márc. 21. 07:49
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen vagy nimfomániás, sokan örülnének neki, ha ilyen jól működnének a dolgok 3 év után is, de talán megpróbálnám kicsit türtőztetni magam a helyedben, aztán amikor vele vagy akkor még jobb lenne a dolog. Viszont ha meg sokszor elutasít, akkor talán beszéld ezt meg vele, hogy miért lehet ekkora a különbség a libidótok közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!