Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Előfordulhat, hogy egy nő 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy egy nő 40 éves kora fölött jöjjön rá, hogy már nem a férfiakhoz vonzódik hanem a nőkhöz?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 00:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bármi előfordulhat, esetleg ha kicsit részleteznéd.
2023. márc. 12. 01:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elő
2023. márc. 12. 01:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Te vagy az Móni?
2023. márc. 12. 03:36
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Inkább az lehet a háttérben, hogy csak most meri megélni ezeket a vágyait, amik mindig is ott voltak benne.
2023. márc. 12. 06:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokfélèk vagyunk. Elképzelhető, hogy egy biszexuális nő preferenciái idővel változnak. Kevésbé valószínű viszont, hogy ez lenne az első alkalom, hogy vonzódik egy másik nőhöz. Kérdező, nálad mi a helyzet?
2023. márc. 12. 07:07
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem simán, bár azért előtte is már lappangania kellett
2023. márc. 12. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen előfordulhat a párommal 4 éve vagyunk együtt én vagyok az első kapcsolata, most 53 éves.

De ahogy előttem is írták valószínű hogy van ezeknek a dolgoknak némi előzménye hogy "lappang" benne vagy mindig is voltak ilyen érzelmei csak most jöttek elő.

2023. márc. 12. 15:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy régebben soha nem volt még ilyen gondolatom sem. Férjem van és 2 gyerekem. Lett ez a barátnőm aki kiváltotta belőlem ezeket az érzéseket és nem tudom magamban hová tenni. Nem történt semmi csak néha közös progikat csinálunk, róla hallottam pár dolgot, hogy a nőkhöz vonzódik és volt is pár érdekes megnyilvánulása, szinte mintha udvaroltatna magának de ennyi. Én viszont belefogytam ebbe az egészbe 10 kilót és amúgy sem voltam vastag, meg ráadásul sokkal fiatalabb is mint Én habár szerencsére mindenki jóval fiatalabbnak gondol a koromnál. Röviden ennyi.
2023. márc. 12. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Én viszont belefogytam ebbe az egészbe 10 kilót

Na ugyan ebbe miért kell belefogyni?

Én még örülnek is neki ha a nőkhöz vonzódnék

2023. márc. 12. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem dugjatok. Hajrá!
2023. márc. 12. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!